Szabályok miatt nehezedik Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson -
párkapcsolat Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint Meghan Markle életét alapjaiban kéne megváltoztatni ahhoz, hogy a házassága sikeres legyen Harryvel. 

Harry herceg és Meghan Markle szerelmét egy világ kíséri figyelemmel, hiszen nem sok jót jósoltak a kibontakozó párnak. Eleinte félő volt, hogy a szexi színésznő csak a pénzre hajt, később pedig arról szóltak a hírek, hogy a királyi család nem fogja jó szemmel nézni a viszonyukat.

Attól tartanak, Meghannak túl sok lemondással járhat a házasság Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson

De egy idő után kiderült, hogy Harry és Meghan érzelmei valósak, sőt, már nyilvánosan is mutatkoztak, ölelkeztek, csókolóztak. Mindenki nagy örömére a leánykérés is megtörtént, de azzal még csak most szembesülnek, hogy a királyi családba történő házasodás milyen következményekkel járhat.

Hiszen ha egybekelnek, Meghannak Angliába kell költöznie, ezzel együtt pedig el kell búcsúznia a torontói filmes karrierjétől is. Sokak szerint félő, hogy Meghannak túl sok lemondást jelent, ha a lakhelyét és a munkáját is fel kell számolnia a házasság miatt - írta meg a hot!Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.