Befogadta a királyi család Harry herceg szerelmét, Meghan Markle-t

Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy szó volt, amikor Harry herceg végre talált maga mellé valakit, de a családja annyira nem örült a választásának. Meghan Markle amerikai színésznőt sokáig nem fogadta el a királyi família, de úgy tűnik, hogy végre áldásukat adták a kapcsolatra.

Bombaként robbant a hír, amikor kiderült, hogy Harry herceg megtalálta a szerelmet. A szerencsés hölgyemény nem más, mint egy amerikai színésznő, akinek a nevét az elmúlt hónapokban az egész világ megismerte, persze nem a filmjei kapcsán, hanem Harry herceg miatt. Meghan Markle rögtön a figyelem középpontjába került. A pár bánatára azonban a királyi család nem volt elragadtatva a kapcsolattól.

Harry herceg és Meghan Markle végre megkapta a királyi család áldását Forrás: Northfoto

Nem is karácsonyozhattak együtt, mert a szigorú protokoll szerint az eljegyzés előtt nem ülhetnek le együtt az ünnepi asztalhoz. Erzsébet pedig – aki betöltötte a 91. életévét – minden szabályt pontosan betart. Az sem tetszett a famíliának, hogy Meghan színésznő, de a hírek szerint a sztárrá vált barátnő szívesen lemondana a karrierjéről is, hogy a család tagja lehessen. Úgy tűnik, nem volt hiábavaló ez a gesztus, állítólag már a királyi család is egyre jobban elfogadja a színésznőt.

Boldogok, hogy boldognak látják Harryt. Már teljesen befogadta Meghant a család"

idézi a Mirror

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.