Feleségek luxuskivitelben: Köllő Babett mély dekoltázst villantott: fotó!

Forrás: Instagram/Köllő Babett -
Köllő Babett dekoltázs Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett igazi luxusfeleség: számára a botoxparti jelent kikapcsolódást, és nemcsak a fényűző életét szereti mutogatni, hanem az idomait is: íme, a mély dekoltázsa.

Köllő Babett és a hasonló luxusban élő feleségek életébe hétről hétre betekintést nyerhetünk hála a Feleségek luxuskivitelben című műsornak. A 38 éves színésznő örömmel mutatja be nem hétköznapi életét, és hogy miből is áll az ilyen feleségek egy napja. Legutóbb láthattuk, hogy ők délelőttönként például szívesen botoxoltatnak, és ez szerintük egy kellemes időtöltés...

Köllő Babett szereti mutogatni az életét és az idomait is Forrás: Instagram/Köllő Babett

De nemcsak a pénzével és furcsa reggeli rituáléival szeret villogni Babett, hanem a dekoltázsával is. Instagram-oldalán sokféle fotót láthatunk, amik között persze vannak villantósak is. A 38 éves színésznő hála a természetnek és a szépészeti beavatkozásoknak bátran és büszkén mutogatja idomait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.