Aradszky László Koós János Csonka András meghalt Dévényi Tibor emlékezés Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta ma reggel Aradszky László halálhíre. A kollégák, barátok is elbúcsúztak a népszerű énekestől.

Aradszky László szombaton még koncertezett, semmi előjele nem volt halálának. Nem csak a rajongóit viselte meg a halálhíre, több hazai sztár és barát is fájó szívvel búcsúzott a táncdalénekestől.

Hajdú Péter és Csonka András egy-egy közös fotóval emékezett meg Aradszkyról:

Barátja, Koós János az MTI-nek azt mondta, Aradszky a legjobb barátja volt az énekesek közül, nagyon szerették egymást:
"A hatvanas évek elején, több mint ötven évvel ezelőtt ismerkedtünk meg. Mindketten indultunk az első Táncdalfesztiválon 1966-ban, aztán a következő ötön is, egészen 1972-ig. Nyugodtan mondhatom, hogy az énekesek közül ő volt a legjobb barátom. Néha csipkelődtünk, cukkoltuk egymást, de ez inkább a külvilágnak szólt, mert nagyon szerettük egymást. Hasonló stílust képviseltünk, a közönség nagyon szerette Lacit. Aranyos ember volt, mindig jókedvű, mosolygós, és dalai sem voltak szomorúak. Nem véletlen, hogy több mint ötven éven át nagyon sikeres tudott lenni ebben a szakmában. Biztos vagyok abban, hogy Magyarországon évtizedek múlva is mindenki tudni fogja az Isten véled, édes Piroskám! című számot."

Dévényi Tibor a FEM3 Café műsorában elérzékenyülve mesélt a táncdalénekeshez fűződő 55 éves barátságáról:
"Az ő nevetése felejthetetlen volt. Csomó jóban, rosszban, együtt voltunk, és én úgy érzem, hogy Aradszky Laci az az ember, akiről nagyon szomorúan nem szabad megemlékezni, mert ő annyi vidámságot adott az embereknek. Hát igen, a sors ilyen..."

Singh Viki esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-kieso-shing-viki-sztarban-sztar.htmlSingh Vikinek kellett távoznia a Sztárban sztár legutóbbi adásából. Hogy szerinte miért rá esett a nézők választása,és hogy mit ígért meg szerelmének a műsor utáni éjszakára, erről mesélt a Life.hu-nak.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSaját csatornát indít Kelemen Anna: videó http://www.life.hu/sztarok/20171009-sajat-videokkal-fog-penzt-keresni-kelemen-anna.htmlKelemen Anna meglepő bejelentést tett a közösségi oldalán: elárulta miből fogja keresni a kenyerét. TV + SztárokOrigoTóth Vera állítja, életében nem volt még ilyen boldog http://www.life.hu/sztarok/20171009-toth-vera-tars-nelkul-is-boldog.htmlTóth Vera körül mostanában nem látni férfiakat, de az énekesnő ennek ellenére is ragyog. TV + Sztárok--Csősz Bogi reagált Dombóvári István és Kormos Anett szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-reagalt-csosz-bogi-dombovari-istvan-es-kormos-anett-szavaira.htmlCsősz Bogi az anyaságról nyilatkozott, amit Kormos Anett és Dombóvári István sem hagyott szó nélkül. A luxusfeleség most reagált a két sztár szavaira, úgy érzi, nincs joguk így ítélkezni. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoZalatnay Cini elárulta, kik nem álltak vele szóba a börtön utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-zalatnay-cini-elarulta-kik-nem-alltak-vele-szoba-a-borton-utan.htmlZalatnay Sarolta 2004-ben vonult börtönbe csalás miatt, két évet töltött bent. Szabadulása után nehéz volt az újrakezdés, főleg úgy, hogy sokan elfordultak tőle. Cini elárulta, kik nem akartak már vele mutatkozni. TV + Sztárok--Megszólalt Michael Schumacher ügynöke, Sabine Kehm: reménykednek a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-megszolalt-michael-schumacher-ugynoke-sabine-kehm.htmlMichael Schumacher rajongói minden nyilatkozatot és apró elejtett mondatot figyelnek, és bármiben találnak kapaszkodót. Nemrég a síbalesetet szenvedett pilóta ügynöke nyilatkozott, ebben látták meg a reményt a rajongók. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.