Megszólalt Michael Schumacher ügynöke, Sabine Kehm: reménykednek a rajongók

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
Sabine Kehm ügynök rajongók Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher rajongói minden nyilatkozatot és apró elejtett mondatot figyelnek, és bármiben találnak kapaszkodót. Nemrég a síbalesetet szenvedett pilóta ügynöke nyilatkozott, ebben látták meg a reményt a rajongók.

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nagyon keveset tudni a pilóta állapotáról. A világbajnok ügynöke és családja nagyon kevés információt ad a rajongóknak, így azok minden elejtett szóba belekapaszkodnak. Nemrég Michael Schumacher ügynöke nyilatkozott, szavai reményt keltettek a rajongókban.

Michael Schumacher rajongói reménykednek Forrás: AFP/Thierry Dachelet

A Michael Schumacher Múzeumról beszélt Sabine Kehm, amit már nagyon régóta létre akartak hozni, hogy a pilóta által használt vagy begyűjtött tárgyakat mindenki megnézhesse. „Az aktív évei alatt Michael megtartotta a legtöbb autóját, sisakját, overalljait. Mindig is terveztük, hogy elérhetővé tesszük ezeket a nyilvánosság számára" – mondta Sabine. A rajongók a többes szám használatában látnak most reményt, úgy gondolják, hogy talán Schumacher is részt vett a múzeummal kapcsolatos döntésekben - írja a Daily Mail.

Singh Viki esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171009-kieso-shing-viki-sztarban-sztar.htmlSingh Vikinek kellett távoznia a Sztárban sztár legutóbbi adásából. Hogy szerinte miért rá esett a nézők választása,és hogy mit ígért meg szerelmének a műsor utáni éjszakára, erről mesélt a Life.hu-nak.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoX-Faktor 2017: ők jutottak be az élő show-bahttp://www.life.hu/sztarok/20171009-x-faktor-2017-ok-jutottak-be-az-elo-show-ba.html Az elmúlt hétvégén megtörténtek a mentorházas válogatók: kiderült, kikért izgulahtunk ezután hétről-hétre az X-Faktorban. TV + SztárokOrigoPápai Joci Balázs Fecót adta elő a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-papai-joci-balazs-fecot-enekelte.htmlPápai Joci előadása után a zsűri nem kímélte a sztárt. Nyomokban sem tartalmazott Balázs Fecót a dal, Majka pedig nem rejtette véka alá véleményét.TV + SztárokOrigoMilla Jovovich is Budapesten van: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-milla-jovovich-is-budapesten-van-foto.htmlNagyot nézett az a rajongó, aki a piacon futott össze az Ötödik elem sztárjával. TV + SztárokOrigoÁllítólag ennyit keresnek a sztárok a haknikkalhttp://www.life.hu/sztarok/20171008-ennyit-kereshetnek-a-sztarok-a-haknikkal.htmlEgy hetilap összeállításából kiderül, mennyit tehetnek zsebre a magyar sztárok a haknizásokkal. Meg fogsz lepődni, vagy nem?! TV + SztárokThinkstockHázas pasival kavart Alexandra Burkehttp://www.life.hu/sztarok/20171008-hazas-pasit-szeretett-alexandra-burke.htmlÉrdekes, hogy Alexandra Burke a "rossz fiúkról" énekel dalában, miközben ő sem éppen egy angyal. Ezeket a pletykákat hallottad már róla? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.