Konyhafőnök VIP: megvan a kezdő hatos

2017.10.12. 18:50

A verseny első hetében többek között Dobó Ágnes, Lakatos Márk, Nyári Alíz, Nébald Olivér (Éjjel-Nappal Budapest), Szabó Sipos Barnabás valamint Vágó Piros konyhai összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők. A közismert médiaszemélyiségek egytől egyig azért mondtak igent a felkérésre, mert szeretnék megnyerni a konyhafőnöki címet és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat.

„Nyerni szeretnék, hiszen maximalista vagyok, de azt is tudom, hogy ez itt nem lesz egyszerű" – mondta Lakatos Márk, akihez hasonlóan Vágó Piros rádiós műsorvezető is a győzelemre hajt. „Egyre inkább kristályosodik ki előttem egy „zöld" bisztró képe. Egészséges saláták, zöldségek, izgalmas öntetek. Ezért jöttem, hogy nyerjek és megnyithassam a nyereményből a bisztrót" – árulta el a műsorvezető. Hozzájuk hasonlóan vélekedik George Clooney magyar hangja, Szabó Sipos Barnabás is. „Két dolog miatt jöttem: a verseny és a főzés, nekem ez utóbbi nagy szerelmem" – mondta a színművész. Míg Barnabás a színpad helyett választja néha a konyhát, addig Nyári Alíz olykor a mikrofont cseréli le a fakanálra. „Szeretnék a konyhában is alkotni és ezzel bizonyítani" – vallott terveiről Alíz.


Versenytársaihoz hasonlóan Nébald Olivér, az Éjjel-Nappal Budapest Rolandja is tudja, ezúttal nem babra megy a játék. „A versenyeket imádom, így a Konyhafőnök VIP-t is és próbálom majd a legjobbat kihozni magamból" – mondta a korábbi vízilabdázó, akinek Dobó Ági is a versenytársa lesz. „Ebben a versenyben a célom csakis a győzelem. Mindig keresem a kihívásokat és most a Konyhafőnök VIP a kihívás az életemben" – árulta el az egykori szépségkirálynő.

Hogy a kezdő hat versenyző közül ki lesz az, aki a legjobban teljesít, kiderül október 16-án, 18:55-től a Konyhafőnök VIP-ben.
kezdőKonyhafőnök VIP