Mariah Carey milliárdos exe, James Packer szerint hiba volt a kapcsolatuk

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Mariah Carey James Packer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felbontott eljegyzésükkel kapcsolatban szólalt meg James Packer.

Packer és az énekesnő még tavaly szakítottak kilenc hónappal az eljegyzésük után. Akkor arról lehetett hallani, hogy Mariah költekezései és valóságshowja volt az ok, de valójában más van a háttérben - írja a Mirror.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! műsorban sírta el magát Homonnay Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20171022-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban-sirta-el-magat-homonnay-zsolt.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban vendégeskedett Homonnay Zsolt és fia, Zsombor. A fiú elárulta, édesapjának jellemző tulajdonsága, hogy szomorú, ha nem lehet a gyerekeivel. A színész és Polyák Lilla tavaly váltak el, így a srácok az addiginál kevesebb időt töltenek vele. TV + SztárokMTI/Honéczy BarnabásSztriptíztáncosként dolgozik Molnár Anikó bátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171022-sztriptiztancoskent-dolgozik-molnar-aniko-batyja-22-eve.htmlNem sokat tudunk Molnár Anikó bátyjáról, talán csupán annyit, hogy nemrégen volt az esküvője. Lapinformációk szerint a srác sztriptíztáncosként dolgozik, bármilyen alkalomra "megrendelhető". TV + SztárokOrigoMerész dekoltázst villantott Monica Belluccihttp://www.life.hu/sztarok/20171021-meresz-dekoltazst-villantott-monica-bellucci-szineszno.htmlAz 53 éves Monica Bellucci alakját a húszévesek is megirigyelhetnék. Az alábbi fotót elnézve mindenképpen. TV + Sztárok--Instagramján nosztalgiázik Tóth Vera: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-igy-nyerte-meg-a-megasztart-toth-vera.htmlRohan az idő! Már 14 éve, hogy megismerhettük Tóth Vera csodálatos hangját a TV2 tehetségkutatójában, és az énekesnő karrierje azóta is töretlen. TV + Sztárok--Vásáry Andrét mocskolódó hozzászólásokkal zaklatják: a rendőrséghez fordulthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-vasary-andret-mocskolodo-hozzaszolasokkal-zaklatjak.htmlEgy "rajongója" rendszeresen rosszindulatú megjegyzéseket fűz Vásáry André képei alá. Az énekes besokallt, és menedzsmentjével feljelentést tettek. TV + SztárokOrigoMegmutatta lányát Kautzky Armandhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-megmutatta-lanyat-kautzky-armand-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-musorban.htmlKautzky Armand és lánya, valamint Dévényi Tibor és fia, Máté a Vigyázat, gyerekkel vagyok! szombat esti adásában mérkőznek meg egymással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.