Így néznek ki most a botrányos Jersey Shore szereplői: fotó

Jersey Shore Snooki Reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai valóságshow szereplői újra egyedültek, egy jeles esemény alkalmából: egyikük megházasodott. A botrányos Jersey Shore szereplői évekkel a reality vége után egyesültek újra, így néznek ki ma a polgárpukkasztó, de szerethető figurák.

A Jersey Shore hatalmas népszerűségnek örvendett Amerikában, de Magyarországon is vetítették a sorozatot. A valóságshow elsősorban a botrányai miatt lett ismert, a szereplők tettek azért, hogy ne teljen el egyetlen adás sem valamilyen felháborító pillanat nélkül. A lányok közül kétségkívül Snooki volt az egyik legismertebb és legmegosztóbb figura, de Deena Cortese sem panaszkodhatott, és a fiúk is megérték a pénzüket.

Nicole "Snooki" Polizzi Forrás: MTV, Getty Images

A szereplők az show után elszakadtak a nézőktől, együtt nem nagyon jelentek meg a nyilvánosság előtt, de most, évekkel a reality vége után újra láthatjuk együtt a csapatot. Deena Cortese ugyanis megházasodott, az ő esküvőjén egyesült a hírhedt banda.

Deena Cortese Forrás: MTV, Getty Images

Sokat változtak a tagok, Snooki a kistermetű, de annál nagyobb keblekkel és hanggal megáldott celeb is sokat alakult az elmúlt években, de azért nem távolodott el annyira önmagától!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.