Férjhez ment Kate Upton, modell

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain -
modell esküvő házasság Justin Verlander Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell kimondta a boldogító igent. 

Kate Uptonról legutóbb akkor beszéltünk, mikor szerencsétlenségére hatalmasat esett egy topless fotózáson. A Sports Illustratednek állt modellt egy fűszoknyában a sziklás tengerparton, de elveszítette az egyensúlyát és beesett a vízbe. Az esetről képek is készültek, amelyek hamar elterjedtek a neten.

Kate láthatóan sugárzott az örömtől, hiszen végre hivatalosan egymáshoz tartoznak a sportoló kedvesével Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Most azonban egy igazi örömhír látott napvilágot, Kate ugyanis kimondta a boldogító igent kedvesének, Justin Verlandernek. Az olaszországi szertartásra Kate földig érő hófehér szoknyát, és hatalmas fátylat öltött. Igazán csodásan festett, de a vőlegény is kitett magáért. A nagy napról fotók is készültek, amelyeket itt tudsz megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.