Hatalmas indulatok Som Lajos családjában: megszólalt a zenész lánya

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
özvegy temetés Omega Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som Lajos lánya elárulta, miért haragszik édesapja özvegyére.

Som Lajos lánya, Nikolett eddig kerülte a mádiát, a mostani helyzetet azonban olyan méltatlannak érezte, hogy úgy gondolta, tiszta vizet önt a pohárba. A Piramis együttes alapítóját holnap búcsúztatják a Rockmúzeumben, de abban még mindig nicsen egyetértés, hogy hol temessék el a zenészt.

Vita Som Lajos családjában: a temetéséről nem tudnak megegyezni Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Kezdjük onnan, hogy amikor apu meghalt, Erzsébet nem engem értesített elsőnek, hanem Tasnádi Pétert, aki húsz perccel a tragédia után kiadta a sajtónak a hírt. Másfél napig SMS-ekkel bombáztam, hogy beszéljünk a továbbiakról, az ilyenkor elintézendő feladatokról, de semmire sem reagált. Végül jelentkezett Erzsébet, és úgy tűnt, mindenben sikerült megállapodnunk. Mindenki tudta a családban, hogy apu hamvasztásos temetést szeretett volna, illetve azt, hogy az Új köztemetőben, a családi sírban szeretne nyugodni" - mondta a Ripostnak Nikolett, aki az utolsó pillanatban szembesült azzal, hogy Erzsébet mégsem így intézte a dolgokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.