Egy időre eltűnik a képernyőről Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi szülés terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófit egy ideig biztosan nem láthatjuk a képernyőn, hamarosan ugyanis megszületik a kisbabája.

A 29 éves Szabó Zsófi az Instagramján közölte követőivel, hogy ezek az utolsó forgatási napjai a szülés előtt, ugyanis már a 9. hónapban jár. Azt egyelőre nem tudni, hogy a RTL Klub Story Extra című műsorának háziasszonya mikor tér majd vissza a képernyőre, egy ideig valószínűleg minden idejét leköti majd a kisbabája.

Megszólalt az elhunyt aktmodell Amina Malakona párja, Baksa Norbert http://www.life.hu/sztarok/20171116-megszolalt-az-elhunyt-aktmodell-amina-malakona-parja-baksa-norbert.htmlAhogy írtunk is róla, hétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem. Most a párja is megszólalt. TV + SztárokOrigoFacebook posztban fakadt ki Majka, hogy miért nem játsszák új dalát a rádiókhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-facebook-posztban-fakadt-ki-majka-hogy-nem-jatsszak-uj-dalat-a-radiok.htmlMajka nem érti, miért nem játsszák új dalát a kereskedelmi adók. Majoros Facebook-posztjában fakadt ki, és olyan kollégái segítségét kéri, akik nem kerülnek meg rádió közelbe sem, pedig a sikereik megkérdőjelezhetetlenek.Azt is kéri, Kéri, hogy kommentben írják meg neki a rádiók programigazgatóinak nevét. TV + Sztárok--Hiányolta Berki Krisztiánt Hódi Pamelával közös kutyájuk, Chloéka ishttp://www.life.hu/sztarok/20171116-hianyolta-berki-krisztiant-hodi-pamelaval-kozos-kutyajuk-chloeka-is.htmlVisszaköltözött Berkihez, de nem Hódi Pamela: ki az? Eláruljuk. TV + SztárokOrigoUtolsó pillanatban mondta le az Esti Frizbiben való részvételt Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kerenyi-miklos-gabor-utolso-pillanatban-mondta-le-az-esti-frizbiben-hajdu-peternel-valo-reszvetelt.htmlKerényi Miklós Gábort hetekkel ezelőtt hívták Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorába, de nem reagált semmit, majd egy nappal a felvétel előtt jelezte, hogy mégis szeretne részt venni. Aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát, szerdán, a műsor felvételének napján mondta le a részvételt. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Serena Rigaccival, az X-Faktor olasz versenyzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-exkluziv-interju-serena-rigaccival-az-x-faktor-olasz-versenyzojevel.htmlNem kis feladatot vállalt azzal Serena, hogy Olaszországból a magyar X-Faktorba jelentkezett. De hogy az énekesnő szerint megnyerheti-e a magyar X-Faktort, milyennek látja a magyar embereket, valamint, hogy tud kommunikálni a versenyzőtársaival és érti-e a mentorokat, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokOrigoMegdöbbentő címlapfotó: saját magát elégíti ki orálisan Nicki Minajhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-megdobbento-cimlapfoto-sajat-magat-elegiti-ki-oralisan-nicki-minaj.htmlA Paper magazin neve bizonyára sokaknak ismerős. Ebben a lapban jelent meg az a botrányos fotó, amelyen bemutatták, hogy Kim Kardashian feneke függőleges helyzetben is megtart egy pezsőspoharat. Most újabb figyelemfelkeltő címlappal rukkoltak elő: Nicki Minaj énekesnő háromszor szerepel a fotón, miközben saját fenekét markolássza és saját mellét simogatja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.