Kovács Patrícia a Korhatáros szerelem castingján fiatalabb férfiakkal csókolózott: videó

csók Korhatáros szerelem TV2 fiatalabb partner Kovács Patrícia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patríciával hamarosan sokkal többet találkozhatunk a tévé képernyőjén, hiszen ő a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek a női főszereplője. A Life.hu riportere kifaggatta őt a sorozat titkairól, de persze a magánélete is terítékre került!

Hálás feladata volt Kovács Patríciának, ugyanis a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek a castingján rengeteg fiatalabb férfival kellett próbálnia, és bizony ez azt jelenti, hogy csókolóznia is. Ez is szükséges volt ahhoz, hogy meglássák, működik-e a kémia a két szereplő között, elhiszik-e a nézők, hogy ők valóban szerelmesek. A sorozat ugyanis a többi között egy idősebb nő és egy fiatalabb férfi kapcsolatáról és viszontagságairól szól. Az egyedülálló színésznő a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak azt is elárulta, hogy az ő civil életébe beleférne-e egy ilyen kapcsolat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.