Fresh Andi elmondta, több évig volt szerető

Forrás: Instagram/freshandi -
Soma Mamagésa Liptai Claudia Fresh Andi Kasza Tibi Appra magyar!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Appra magyar! című műsorból nem csak azt tudhatjuk meg, hogy miként vélekednek a nézők egy-egy kérdésről, hanem a sztárjátékosok és a műsorvezető, Liptai Claudia is állást foglal. Olykor persze a magánéletük is terítékre kerül. 

A péntek esti adásban a legnagyobb vitát talán az váltotta ki, hogy be kell-e vallani az egyéjszakás félrelépést. Kasza Tibi szerint fő az őszinteség ebben a kérdésben, míg Soma - Bert Hellingerre hivatkozva - amellett tette le a voksát, hogy teljesen felesleges az őszinteség zászlaját lobogtatva megbántani a másikat egy jelentéktelen kaland miatt.

A tévénézők egyértelműen arra szavaztak, hogy be kell vallani a félrelépést, mire Fresh Andi elmondta, hogy szerinte ez álszentség, ő a saját bőrén tudja ezt, hiszen évekig volt szerető.

Forrás: Instagram/freshandi

Nyomra bukkantak VV Fanni eltűnésével kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-nyomra-bukkant-a-rendorseg-vv-fanni-eltunesevel-kapcsolatban.htmlVV Fanni eltűnésével kapcsolatban már a rendőrség is vizsgálódik és úgy fest, már nyomra is bukkantak. Állítólag a térfigyelő kamera felvételen jól látszik, hogy a lány egy másik emberrel együtt távozik.TV + Sztárok--Visszatér a TV2 képernyőjére Gundel Takács Gábor az Áll az alkuvalhttp://www.life.hu/sztarok/20171125-visszater-a-tv2-kepernyojere-gundel-takacs-gabor-az-all-az-alku.htmlAlig két hét alatt közel hatezren jelentkeztek a TV2 felhívására az Áll az alku című népszerű műsorba. Az őszi évadban a teljes lakosság körében adásonként átlagosan 676 ezren nézték a népszerű gameshowt, és 30 adásból 26 nyerte a műsor sávjának nézettségi versenyét. A csatorna úgy döntött, meghosszabbítja szerződését Gundel Takács Gáborral, így a legendás tévés vezeti majd a sikerműsort 2018-ban. TV + Sztárok--VV Fanni eltűnt, barátnője és édesanyja szerint prostitúcióra kényszerítik valahol (18+)http://www.life.hu/sztarok/20171125-vv-fanni-eltunt-baratnoje-es-edesanyja-szerint-prostituciora-kenyszeritik-valahol-a-lanyt.htmlAhogy megírtuk, a rendőrség keresi VV Fannit. A fiatal lány nemrég nyíltan felvállalta, hogy szexmunkásként keresi a kenyerét, édesanyja szerint ennek is köze lehet ahhoz, hogy eltűnt. Az eltűnését is ő jelentette be szerdán, miután sokkolta Fanni lakásának a látványa. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huDobó Ági a Konyhafőnök VIP győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20171125-dobo-agi-a-konyhafonok-vip-gyoztese-a-finaleban-anger-zsolttal-kuzdott-meg.htmlA konyhafőnöki cím és a tíz millió forintos nyeremény Dobó Ágié lett, aki a fináléban Anger Zsolttal küzdött meg.TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko reagált Ambrus Attila nyilatkozatárahttp://www.life.hu/sztarok/20171122-vujity-tvrtko-reagalt-ambrus-attila-viszkis-nyilatkozatara.htmlAhogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá. A vitára reagálva először a Viszkis szólalt meg, most pedig Tvrtko is elmondta a véleményét. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál megmutatták laoszi otthonukathttp://www.life.hu/sztarok/20171122-ordog-nora-es-nanasi-pal-megmutattak-laoszi-otthonukat-a-nanazsia-vlogjukban.htmlAz Ázsia Expressz műsorvezetője, Ördög Nóra és családja Laoszban Luang Prabangban jártak. Hosszú utazás után foglalták el "új otthonukat", amit vlogjukban meg is mutattak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.