Keresztes Ildikó is szerepel az Álomutazóban: ő lesz a rém

Fotó: Mudra László - Origo -
Álomutazó Keresztes Ildikó rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó is részt vesz az ünnepek alatt műsorra kerülő mesemusicalben, az Álomutazóban. A színésznő az egyik leghálátlanabb szerepet kapta, ő lesz a rémálmok készítője, de szerinte „pofán találta őt a szerep". Nem kell majd játszania.

Keresztes Ildikónak is nagyon sűrű lesz a karácsonya, nem pihenéssel fog telni. Szerepet kapott ugyanis a nagyszabású Álomutazó című mesemusicalben, de nem épp a legkedvesebb karakter jutott rá, ő lesz ugyanis a rémálmok készítője. Keresztes Ildikó azonban nem bánja ezt, ahogy mondta, pofán találta őt a szerep.

Keresztes Ildikó lesz a rémálmok készítője Fotó: Mudra László - Origo

Nagyon húzós időszak lesz számomra, úgyhogy rémesen ideges leszek, meg rémesen kimerült,

„Szerintem olyan leszek, mint amilyen én vagyok. Nagyon odamondogatós néha, de közben tudok röhögni önmagamon is. Szoktam mondani, ha az ember túl komolyan veszi az életet, akkor abba csak belehalni lehet. Azért óriási lelkem van sajnos, vagy nem sajnos"

Bejelentették: Eljegyezte kedvesét Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20171125-hivatalos-harry-herceg-eljegyezte-kedveset.htmlHivatalosan is bejelentette eljegyzést II. Erzsébet unokája, Károly herceg és a néhai Diana hercegnő kisebbik fia. Harry herceg választottja az amerikai színésznő Meghan Markle. A friss menyasszony, a következő évadtól már nem szerepel abban a sikeres sorozatban sem, amelynek eddig a főszereplője volt. Meghan már készül az új életére az Egyesült Királyságban. TV + Sztárok--Szépészeti beavatkozáson esett át Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20171127-szepeszeti-beavatkozason-esett-at-tucsi-aryee-claudia-dedei.htmlSzemöldöktetoválásáról tett közzé videót Instagramján Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilát apja halála változtatta meg: ezért tért jó útrahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-ambrus-attilat-apja-halala-valtoztatta-meg.htmlAmbrus Attila többször is megpróbált megszökni, amíg börtönben volt, de rájött, hogy változtatnia kell. Apja miatt döntött úgy, hogy ez nem mehet így tovább. TV + SztárokOrigoGyilkosság áldozata lett Pallavicini Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171127-gyilkossag-aldozata-lett-pallavicini-zita-orgrofno-edesanyja.htmlRettenetes történetet mesélt el a TV2 Ázsia Expressz című reality-jének szereplője, Pallavicini Zita: 21 éves volt, amikor édesanyját meggyilkolták. TV + SztárokOrigoSerena Rigacci üzent a magyar szurkolóinak: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171127-serena-rigacci-uzent-a-magyar-szurkoloinak-video.htmlSerena Rigacci, az olasz származású 15 éves fiatal lány lett az idei X-Faktor második helyezettje. Ezt üzente rajongóinak.TV + SztárokOrigoKülönválik az X-faktor győztes párja?http://www.life.hu/sztarok/20171127-elvalik-egymastol-az-x-faktor-gyoztes-parja.htmlRicco és Claudia nyerte meg az idei X-Faktort. A magyar műsor történetében először győzött csapat... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.