Pirner Alma a szakításról: újra kellett értékelnem az életemet

válás szakítás Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma 4 éve él együtt párjával tökéletes boldogságban, ám nem volt ez mindig így: szakítása előző férjével nagyon megviselte.

Pirner Alma férjével és kisfiávaltöltött három hetet a mesés Srí Lankán, az álomnyaralás után pedig a TV2 Mokka című műsorának vendége volt. A modell beszámolt arról, hogyan is töltötték az elmúlt időszakot és szóba került könyve is, amelyben párkapcsolati tanácsokkal látja el olvasóit. Elárulta, hogy korábbi tapasztalatait használta fel az íráskor és bízik benne, hogy ezzel is tud segíteni másokon.

„Az előző férjemmel 9 évig voltunk együtt, egész felnőttkoromat feleségként töltöttem. Hiszek a monogámiában és a klasszikus családmodellben is. Abból a szakításból felállni nekem nagyon-nagyon nehéz volt. Újraértékelni az életemet azután, hogy azt gondoltam, ő a nagy ő... Nem volt könnyű továbbmenni és újra hinni a szerelemben." – idézte fel emlékeit a modell.

Az eltűnt VV Fanni édesanyja megszólalt: nem a lányával beszéltek telefonon az újságírókhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-vv-fanni-edesanyja-megszolalt-nem-a-lanya-hangja-volt-a-hangfelvetelen.htmlMár több mint egy hete tűnt el a VV Fanniként ismert lány, a családja kétségbeesetten keresi. A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy egy német bordélyház oldalán tűnt fel, és sikerült is beszélni a megadott telefonszámhoz tartozó illetővel, de Fanni édesanyja leszögezte, hogy az nem a lánya hangja volt. TV + Sztárok--Rubint Réka: soha nem motivált, kinek mennyi vagyona vanhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-rubint-reka-soha-nem-motivalt-kinek-mennyi-vagyona-van.htmlRubint Réka és Schobert Norbi 16 éve házasodtak össze, azóta is boldogan élnek, de azt csak kevesen tudják, hogy a boldogító igen kimondása előtt a pár házassági szerződést kötött. A fitneszmodell most erről beszélt a TV2 esti műsorában. TV + Sztárok--Családalapításról mesélt Harry és Meghan http://www.life.hu/sztarok/20171129-ekkor-szeretne-csaladot-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlA friss jegyesek sok mindenről meséltek a legutóbbi interjú során. Többek között arról is, hogy mikorra várható a közös gyermek érkezése. TV + Sztárok--Gyönyörű szerelmi vallomással lepte meg feleségét Oláh Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-gyonyoru-szerelmi-vallomassal-lepte-meg-feleseget-nikit-olah-gergo.htmlCsodálatos szerelmi vallomással lepte meg feleségét Oláh Gergő: pontosan 9 éve kérte meg párja kezét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoDiósjenői tórendszer miatt indult eljárás: Oszter Sándor szerint nem ők az érintettekhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-diosjenoi-torendszer-miatt-indult-eljaras-oszter-sandor-szerint-nem-ok-az-erintettek.htmlA Diósjenőn engedély nélkül létesített tórendszer ellen a vízügyi hatóság eljárást indított és büntetőeljárást is kezdeményezett. Az ügyben Oszter Sándor is megszólalt. TV + Sztárok--Cseke Katinka elmondta, hogy miért ment tönkre a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20171129-cseke-katinka-elmondta-miert-ment-tonkre-a-hazassaga.htmlA Micsoda nők! című műsorban Várkonyi Andi éppen arról kérdezte vendégeit, szerintük belefér-e egy kapcsolatba, ha az egyik fél egy másik nemű barátjával megy el vacsorázni. A téma kapcsán Cseke Katinka elárulta, annak idején a házassága éppen attól romlott meg, hogy egy kollégájával elment vacsorázni.TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.