prostitúció VV Fanni escort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már tíz napja eltűntnek nyilvánították VV Fannit, akiről szerettei az ég világon semmit nem tudnak. Lapinformációk szerint egy németországi bordélyban tarthatják fogva, ugyanis egy német erotikus oldalon képeket találtak a lányról.

A Bors elérte Fanni egyik rokonát, aki biztos benne, hogy nem önszántából tűnt el, mert annyit jelzett volna édesanyjának, hogy ne aggódjon. Az informátor hozzátette,szerettei elfogadták, hogy Fanni testéből él, de rettenetesen féltették.

Forrás: RTL

"Ha valaki valamit eldöntött, nehéz róla lebeszélni. Először csak viccesen mondta, hogy ha nem jön össze, amiket eltervezett, kurvának áll. Hát, sajnos így is lett! Volt, hogy ő ment, de sokszor házhoz jöttek hozzá a férfiak. Az is lehet, hogy jóhiszeműen ajtót nyitott valakinek, aki végül elvitte. Egy biztos, az ajtaja zárva volt az eltűnése után, vagy ő, vagy valaki más gondosan bezárta maga után" – mondta az aggódó családtag a lapnak.

"Annyit tudok, hogy harminc napra meghosszabbították az előzetesét annak a férfinak, akit letartóztattak. Állítólag nincs másik gyanúsított rajta kívül. Fanni hétfőn tűnt el, én viszont pont kedden érkeztem meg Franciaországból. Mondtam is a rendőröknek, hogy nem voltam itthon az eltűnésekor, és ezért most be kell vinnem nekik a repülőjegyemet. Nem értem, miért nem zárnak ki a gyanúsítottak közül, ha azt mondják, hogy forró nyomon járnak" - nyilatkozta Fanni exe.

Autóbalesetet szenvedett Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-autobalesetet-szenvedett-fesus-nelly-szineszno.html--Letartóztattak egy férfit VV Fanni eltűnése ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171128-letartoztattak-egy-ferfit-vv-fanni-eltunese-ugyeben-kozolte-a-rendorseg.htmlForró nyomon lehetnek a rendőrök VV Fanni eltűnési ügyében, lapinformációk szerint egy ember már a rács mögött van, amit a rendőrség meg is erősített. Most azonban újabb részletek derültek ki. TV + Sztárok--Kiss Ramóna Afrikából köszönt be az X-Faktorbahttp://www.life.hu/sztarok/20171126-kiss-ramona-afrikabol-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-helyszinerol-koszont-be-az-x-faktorba.htmlPuskás Peti elárulta az X-Faktor élő adásában, hogy megígérte Raminak, mindenképp beszámol majd neki arról, hogy minden rendben megy-e a fináléban. Ramóna pedig elmondta, mi a helyzet Afrikában, a Celeb vagyok, ments ki innen! helyszínén. TV + Sztárok--Liptai Claudia és vendégei a pukizásról beszéltek egy kérdés kapcsán az Appra magyar!-banhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-liptai-claudia-a-pukizasrol-beszelt-egy-kerdes-kapcsan-az-appra-magyar-ban.htmlAz Appra magyar! egyik szombati kérdése az volt, hogy a nézők szerint mikor pukizhat valaki először a párja előtt. Ennek kapcsán Claudia és a vendégek is színt vallottak. TV + SztárokOrigoEzek voltak a legdurvább és leggyakoribb nézői X-Faktor-kritikákhttp://www.life.hu/sztarok/20171126-ezek-voltak-a-legdurvabb-nezoi-x-faktor-kritikak.htmlMiért ők a mentorok? Miért ők a versenyzők? Miért nem csak magyarok jelentkezhettek? Miért ő vezeti a műsort? Ez a néhány kérdés egészen biztosan felmerült a nézők egy részében az X-Faktor adásai alatt. Most ezekből szedtünk össze néhányat a Finálé napjáról. Ezeket mind ti írtátok, kommentjeiteket változtatás nélkül közöljük. TV + SztárokOrigoSok néző nem volt elégedett azzal, hogy az X-Faktort Ricco és Claudia nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20171126-sok-nezo-nem-volt-elegedett-azzal-hogy-az-x-faktort-ricco-es-claudia-nyerte.htmlTalán még nem volt olyan a tehetségkutatók történetében, hogy az eredményhirdetés után a szavazók egy része ne gyanakodott volna bundára. Nos, most is így történt, nem mindenki örült Ricco és Claudia győzelmének. Az adás utáni nézői kommentekből szemezgettünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.