33 éves lett Kiss Ramóna

Forrás: Instagram / Kiss Ramóna -
színésznő műsorvezető Barátok közt Kiss Ramóna születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 33. születésnapját Kiss Ramóna. Isten éltesse a színésznőt!

Kiss Ramónát a legtöbben Szentmihályi Zsófiként ismerhették meg, hiszen a színésznő 15 éven át alakította ezt a karaktert a Barátok közt című sorozatban.

Kiss Ramóna 2004-ben Forrás: [origo]

A szexi sztár alig volt nagykorú, mikor már a sorozat teljes értékű tagjaként játszott, így tulajdonképpen a szemünk láttára cseperedett nővé.

Rami egy 2012-es felvételen Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Idén azonban úgy döntött, hogy sok év után ott hagyja a sorozatot, és kipróbálja magát műsorvezetőként is. Így lett pillanatok alatt az X-Faktor háziasszonya, most pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciót vezeti Puskás Petivel.

Ilyen csodásan szép napjainkban Forrás: Instagram / Kiss Ramóna

Eközben a szerelem is rátalált a sztárra, sőt, már az eljegyzésen is túl vannak Lékai Mátéval, akivel a fotóik alapján rettentő boldogok és imádják egymást. Raminak ma van a 33. születésnapja, amelyre Máté egy rendkívül cuki ajándékkal készült:

♥️ @lekaimate #reggelimeglepi #szeeeereeeetlek #mavanaszulinapom

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.