Celeb vagyok ments ki innen Pintér Tibor Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tenya nagyon szexinek találja Andikát, és ennek hangot is adott. Klaudia szerint az énekes lány vak, ha nem veszi észre, hogy Pintér nyomul. 

"Milyen szexi vagy, ahogy itt fekszel" - kezdeményezett beszélgetést Tenya Andival a táborban, majd hosszasan fűzte az agyát. Kifejtette, nem hisz abban, hogy két ember között a korkülönbség gond lenne, sőt, hozzátette, úgy látja, Andi értettebb a koránál, így idősebb pasi kellene neki.

Klaudia úgy gondolta, felvilágosítja Andit, hogy a férfi nyilvánvalóan közeledik felé - a lány viszont ezt továbbra sem látja így.

Hatalmas vihar közeledik a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatása helyszíne feléhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-hatalmas-vihar-kozeledik-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-forgatasa-helyszine-fele-afrikaban.htmlAlig, hogy megérkezett a jó idő a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínére, máris újabb baj közeleg. Hatalmas vihar közeledtére figyelmeztette a magyar stábot a helyi lakosság. TV + Sztárok--Meghalt Jim Nabors színészhttp://www.life.hu/kult/20171202-meghalt-jim-nabors-amerikai-komikus.htmlMeghalt Jim Nabors. Az amerikai komikus 87 évesen Hawaii otthonában hunyt el. Kult-- December 4-én jön világra Szabó Zsófi kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20171202--december-4-en-jon-vilagra-szabo-zsofi-kisfia-idozitett-szulessel.htmlHa a hír igaz, már a hétvégén befekszik a magánklinikára. CsaládOrigoMolett nőként hajkurászta a pasikat Rubint Réka előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-molett-nokent-hajkuraszta-a-pasikat-rubint-reka-elozo-eleteben-a-josno-szerint.htmlÉlő adásban jósoltak Rubint RékánakTV + SztárokOrigoMély kútba zárják Alexát a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171130-mely-kutba-zarjak-alexat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen csütörtök esti adásában Alexa durva bátorságpróbán esik át. TV + SztárokOrigoRuhák és bőröndök is eltűntek VV Fanni lakásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171202-ruhak-es-borondok-eltuntek-vv-fanni-lakasabol.htmlLapinformációk szerint több olyan dolog tűnt el a fiatal lány lakásából, amely arra utal, nem ő pakolt be magának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.