Édesapjának mesélt először Ördög Nóra terhességéről Nánási Pál

Forrás: Life.hu -
terhesség Tatár Csilla Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla és a kisfia Nánási Pál stúdiójában vendégeskedtek, ahol 34 különleges kérdést tettek fel az ismert fotósnak. Pali pedig igyekezett legjobb tudása szerint válaszolni. 

Tatár Csilla izgatottan érkezett Nánási Pál stúdiójába, hogy romantikus karácsonyi fotókat készítsenek magukról a kisfiával. Ám ha már erre fújta őket a szél, akkor Csilla nekiszegezett Palinak néhány igen intim kérdést, amelyekre a sztárapuka készséggel válaszolt.

Vicces és romantikus részletek derültek ki Nánási Pál életéről Forrás: Life.hu

Megtudtuk például, hogy Hugh Hefner villájában is fotózott, sőt, Woody Allenről is készített képeket. Elárulta, hogy nézett ki élete első szerelme, és arról is szó esett, hogy mi volt a legnagyobb hülyeség, amit elkövetett az egyetemi évek alatt.

Természetesen az imádott feleségéről, Ördög Nóráról is szó esett. Csilla több kérdést is feltett vele kapcsolatban, így pedig igazán belsőséges titkok kerültek napvilágra: kiderült, hogy Pali az édesapjának mesélte el először, mikor Nóri várandós állapotba került, és megtudtuk azt is, hogy a híres fényképész mindig szívecskéket küld üzenetben a szexi műsorvezetőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.