Barátnője szerint Meghan Markle régóta be akart kerülni a királyi családba

eljegyzés Meghan Markle hazugság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg Meghan Markle azt nyilatkozta, hogy soha nem gondolt arra, hogy egyszer hercegné legyen, addig a barátnője állítja: már régóta kinézte magának Harry-t.

Alig pár hete jelentette be a palota, hogy Harry herceg lejegyezte Meghan Markle-t, és azóta szinte napról napra derülnek ki részletek az ifjú menyasszony korábbi életéről. Persze nem mindegyik bizonyul igaznak, vannak olyan rosszindulatú emberek is, akik azért terjesztenek pletykákat, hogy tönkretegyék a pár boldogságát.

Vajon igazat mond Meghan Markle-ről egykori barátnője? Forrás: Getty Images

Bár nem tudni, mi a szándéka Ninaki Priddy-nek, a nő most állítja, egykori jó barátnője, Meghan Markle bizony nem mondott igazat akkor, amikor azt nyilatkozta, soha nem gondolt arra, hogy bekerüljön a királyi családba. Szerinte már réges rég eltervezte, hogy megszerzi magának Harry-t.

„Mindig is lenyűgözőnek találta a királyi családot. Diana hercegnő egyik könyvét tartotta a polcán, és még házas volt, amikor azt mondta nekem, szeretne hosszabb időt eltölteni Londonban. Egyáltalán nem lepődtem meg azon, hogy összejöttek. Mindig is szerette a Neveletlen hercegnő című filmet is, amelyben egy átlagos lány bekerül a királyi családba." – nyilatkozta a nő a brit sajtónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.