párkapcsolat Németh Kristóf színész szerelem Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres magyar színész először mutatta meg új kedvesét, Zitát. Láthatóan teljes közöttük az összhang. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, augusztusban kezdett el randizni Németh Kristóf és Zita. Mint kiderült, a szőke szépség egy visegrádi hotelben dolgozik, ahová Kristóf gyakran jár a kisfiával, Lócival. A Barátok közt egykori sztárja azt is elárulta, hogy már évek óta ismerik egymást, de most fordult elő először, hogy mindketten szinglik voltak, így pedig lehetőség nyílt az ismerkedésre.

Németh Kristóf és Zita között dúl a szerelem Fotó: Mudra László - Origo

Szerencsére a randevúk jól alakultak, és hamar egymásba szerettek. Most pedig együtt láthattuk őket a Fórum Színházban, amelynek első darabja, A Forgatókönyv nagy sikert aratott és vastapsot is kapott. A különleges eseményen olyan nevek jelentek meg, mint Csisztu Zsuzsa, Forgács Gábor, Doszpot Péter és még sokan mások.

"Elsőre az fogott meg benne, hogy milyen jól bánik a kisfiával. Öt éve ismerjük egymást, azóta vártunk erre a szerelemre, de megérte." - nyilatkozta Zita a Borsnak. A róluk készült friss fotót itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.