Cseke Katinka és Pallavicini Zita távozott az Ázsia Expresszből: videó

Ázsia Expressz Pallavicini Zita kieső Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz hamarosan a végéhez érkezik, 4 páros mérte össze erejét az utolsó hajszában: Cseke Katinka és Pallavicini Zita búcsúztak.

Kulcsár Edináék, Megyeri Csilláék és Berki Krisztiánék vágnak neki az utolsó hétnek, aminek a végén eldől, ki nyeri ezt a hetek óta tartó elképesztő ázsiai kalandot. Katinkáék emelt fővel távoztak, de egyáltalán nem bánkódnak, elmondásuk szerint nagyon elfáradtak már a végére.

Vecsei Miki arról mesélt, miért állt színésznek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vecsei-miki-arrol-meselt-miert-allt-szinesznek-video.htmlVecsei Miki egy fiatal, tehetséges színész és nem mellesleg a lányok bálványa is. TV + Sztárok--A mikropénisz tökéletes élvezeteket nyújthat, nem kell aggódni a kis méret miatt (18+)http://www.life.hu/intim/20171209-a-mikropenisz-tokeletes-elvezeteket-nyujthat-nem-kell-aggodni-a-kis-meret-miatt.htmlSok férfi foglalkozik pénisze méretével, pedig a szakértő szerint erre nincs szükség. A hímvessző mérete ugyanis nem függ attól, milyen lesz az együttlét. Intim--Edvin Marton hegedűjére mindig egy testőr vigyáz: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-edvin-marton-hegedujere-mindig-egy-testor-vigyaz-video.htmlEdvin Marton is ellátogatott feleségével együtt az idei Cometre. A népszerű művész elárulta, milyen különleges elbánásban részesíti a hegedűjét.TV + Sztárok--Radics Gigi extrém ruhába bújt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-radics-gigi-extrem-ruhaba-bujt-video.htmlRadics Gigi mindig meglepi közönségét, ha a kinézetéről van szó, ezt az X-Faktorban hétről-hétre láthattuk. Az idei Cometen is alaposan kitett magáért.TV + Sztárok--Radics Gigi extrém ruhába bújt: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-radics-gigi-extrem-ruhaba-bujt-video.htmlRadics Gigi mindig meglepi közönségét, ha a kinézetéről van szó, ezt az X-Faktorban hétről-hétre láthattuk. Az idei Cometen is alaposan kitett magáért.TV + Sztárok--Istenes Bence elárulta, milyen volt menyasszonyával, Csobot Adéllal műsor vezetni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-istenes-bence-elarulta-milyen-volt-menyasszonyaval-csobot-adellal-musor-vezetni-video.htmlIstenes Bence menyasszonyával, Csobot Adéllal együtt vezette az idei Comet gálát. A műsorvezető elárulta, milyen érzés volt kedvese mellett állni a színpadon.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.