Havas Henrik metoo Molnár Anikó szexuális zaklatás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először Baukó Éva majd Molnár Anikó vádolta meg Havas Henriket azzal, hogy a múltban zaklatta őket. Pár napja pedig Vágó István is előállt, hogy Havas az ő feleségét is molesztálta.

Anikó azt mesélte, hogy a tanár úr fogdosta őt és az ölébe akarta tenni a kezét, Baukó Éva pedig azt állítja, Havas megzsarolta őt, hogy ha nem fekszik le vele, ellehetetleníti médiás karrierjét. Éva elmondta, hogy ő 8 évvel ezelőtt, amikor az eset történt ezt nyilvánosságra hozta, ám akkor senki sem foglalkozott vele.

Havas Henriket felfüggesztették Forrás: Fem3

Pár napja az ATV verzérigazgatója is reagált a tönrténtekre:
"Hétfőn a vezetőséggel a sajtóban megjelent cikkeket átnézzük, és néhány napon belül döntünk a hogyan továbbról. Nyilván új hírek jelentek meg a sajtóban, ezekről még nem tudtunk beszélni. Még egyszer azt tudom mondani, amit korábban is mondtam, és ebben következetesek leszünk: amennyiben beigazolódik bármelyik kollégánkról is - és most általánosságban beszélek - hogy egy szexuális zaklató, és ez egyértelműen bizonyítást nyer, akkor azt nem tűrjük meg az ATV-ben. Mi magunk megvizsgáljuk, és az alapján döntünk. Arról, hogy ebben a konkrét esetben lefolytatunk bármilyen vizsgálatot, a vezetőség meghallgatása után döntök. Most hétvége van, mindenki a családjával van" - mondta Németh Szilárd az Origónak.

Az Indexet az ATV tájékoztatta a hivatalos vizsgálatról, és arról, hogy Havas nem szerepelhet a képernyőn addig, ameddig a vizsgálat le nem zárul. Az ügyben pedig nem is nyilatkoznak többet, ameddig nem született eredmény. Ez még december 31. előtt várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.