3,5 milliós szexajánlatot kapott Köllő Babett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Köllő Babett szex ajánlattétel Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő ajánlatott kapott Köllő Babett egy rajongójától: a szexi szőkeség természetesen nem gondolkodotott sokat az "üzleten". 

A Feleségek luxuskivitelben szereplői elképesztő hírnévre tettek szert a műsornak köszönhetően. A tehetős szépségek életére mindenki kíváncsi volt, így nem csoda, hogy emberek milliói tapadtak a képernyők elé.

Babettért annyira rajonganak a férfiak, hogy még pénzt is ajánlottak a társaságáért cserébe Fotó: Polyák Attila - Origo

Ám a hirtelen jött ismertség nem csak pozitív értelemben lepte meg a hölgyeket, ugyanis az újabb és újabb felkérések mellett olyan ajánlatokat is kaptak, amelyekre az ember nem igazán tud mit mondani: férfiaktól és nőktől egyaránt kaptak szexajánlatokat, de a legmerészebb mégis az volt, aki

3,5 milliót ajánlott Babettnek:

"Az ártatlan randira hívások mellett nálam és Babettnél volt már számos pénzes ajánlat. Tényleg zavarba ejtő összegekről volt szó több alkalommal is, de messze Babett vezeti a listát a maga 3,5 millió forintos ajánlatával. Természetesen egy ilyen ajánlattevőt sem vettünk komolyan. Babett még csak el sem utasította, annyira nem érdekelte, hogy nem foglalkozott vele, és nem is válaszolt a megkeresésre" - mesélte Vasvári Vivien a Blikknek.

Köllő Babettet szexuális ajánlatokkal bombázzák még a nők is

Köllő Babett elárulta, rendszeresen kap szexuális ajánlatokat, időnként még nőktől is. Nem érti, hogy miért keresik ennyien a társaságát, hiszen köztudottan családja van. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.