Ez Majka és Hajni intim kapcsolatának titka

szex Majoros Hajnalka Majka szerelem Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Intim részleteket mesélt a magánéletéről Majoros Hajni: így tudja elcsábítani újra és újra a híres műsorvezetőt.

Sokan irigykednek Majka és Hajni kapcsolatára, hiszen a szerelmesek már több, mint 7 éve alkotnak egy párt. Sőt, nem csak úgy egyszerűen együtt vannak, hanem állításuk szerint még mindig ugyanúgy imádják egymást, mint a szerelmük elején.

A sztárapuka azonban még mindig sem vette feleségül a szőke bombázót, és nemrég egy interjúban azt is elárulta, hogy miért nem. Most pedig Hajni engedett egy kis betekintést az életükbe, és elmesélte, mivel csábítja el újra és újra a párját.

Ezért olyan harmonikus Majka és Hajni kapcsolata Forrás: --

"Mi Petivel nagyon figyelünk arra, hogy nyolc év után is megtartsuk az intimitást. Ne csak szülők legyünk, hanem egymás szeretői is. A kettesben töltött idő nagyon fontos egy kapcsolatban. Peti egyébként rengeteget dicsér. Neki akkor is tökéletes voltam, amikor a szülés után maradt rajtam pár kiló felesleg. Számára én vagyok a legszexisebb nő a világon" - kezdte az édesanya, aki utál diétázni, és szinte egyáltalán nem is hajlandó ilyesmire. Hajni szerint a rendszeres mozgás elég ahhoz, hogy formában maradjon.

"Petinek mindenem tetszik, imádja a testem. Szereti, ha egy kicsit szűkebb ruha van rajtam. Érdekes, hogy őt nem a csipkés fehérneművel lehet elcsábítani. Jobban szereti az egyszerűbb, letisztultabb fazonokat. Ha csipkés hálóingben várnám otthon, azt hinné, megőrültem" - írta meg a Story Magazin alapján a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.