Ezért alkot egy párt már 7 éve Hajni és Majka

Forrás: Polyák Attila/Origo -
párkapcsolat Majoros Hajnalka Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka mesélt a párkapcsolatáról a híres műsorvezetővel, és azt is elárulta, minek köszönhető, hogy már 7 éve boldogok. 

Annak idején Peti és Hajni egy forgatáson találkoztak, és azonnal megtetszettek egymásnak. Hatalmas összhang volt közöttük, így az szinte nem is volt kérdés, hogy közel szeretnének kerülni egymáshoz, és ha lehet, akkor ezen soha többé nem is változtatni.

"Elég gyorsan megállapodtunk, hogy gyerekünk és családunk lesz, annyira passzoltunk egymáshoz" - emlékezett vissza Majka.

Majka és Hajni szerelme 7 év után is töretlen Forrás: Polyák Attila/Origo

Az is kiderült, hogy Hajninak nem kellett különösebben "munkálkodni" Majkával. Sokan azt gondolják, hogy a nagyszájú rapperből nehéz volt szerető férfit és családapát faragni, pedig ez koránt sem igaz: szerinte csak az kellett, hogy a megfelelő időben találkozzanak:

"Fiatalabb korunkban pörgősebb életet éltünk, más volt fontos húsz- és más harmincévesen. Komolyabbak lettünk, mire összeismerkedtünk, és egymásban találtunk rá arra, amire mindig vágytunk"

Azt is elárulták, hogy egyszer biztosan lesz esküvőjük, de nem tartják fontosnak, hogy dokumentálják a kapcsolatukat. Nekik sokkal fontosabb, hogy szeretet és béke legyen, ami papír nélkül is szerencsére működik - írta meg a StoryMagazin.

Kasza Tibi gyereknevelési stratégiákon gondolkodikhttp://www.life.hu/csalad/20170713-ezt-gondolja-kasza-tibi-a-gyereknevelesrol.htmlKasza Tibi már azon gondolkodik, hogyan fogja nevelni leendő gyermekeit. Vajon mikor érkezik az első sztárcsemete? Család--A mérgező, bántalmazó szülők jellemzőihttp://www.life.hu/csalad/20170712-mergezo-bantalmazo-szulok-jellemzoi.htmlA mérgező szülők hatása nem csupán gyermekkorban érződik, az ember egész életére billogot éget. Több eltérő típusa van, sőt ezek akár teljesen eltérő viselkedésformát produkálhatnak; ridegek, elhanyagolók, bántalmazók, manipulatívak, irányítóak... stb. Egy szülőt kívülről nézni és látni nehezebb, mint gondolnánk. Ezen a megerősített, idealizált üveglapon nagyon nehéz repedést okozni, de ha egyszer megtörtént, egyre könnyebb lesz a széttörés folyamata. CsaládThinkstockHorváth Éva megmutatta kisfiát, Kristófot - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170713-horvath-eva-megmutatta-kisfiat.htmlHorváth Éva két hónapja adott életet kisfiának, de most először mutatja meg a nyilvánosságnak is Kristóf arcát. Egyelőre még ők sem tudják, kire is hasonlít a pici, de az biztos, hogy áldott jó gyerek: esete kilenckor elálmosodik, és reggel ötkor ébred. CsaládOrigoÁllítják: Hajdú Péter és Sarka Kata újra jóban vannakhttp://www.life.hu/csalad/20170713-ujra-joban-van-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata egy évvel ezelőtt, nyáron ment tönkre, de a legfrissebb hírek szerint újra rendeződni látszik a viszonyuk. CsaládOrigoDávid Kornél, kosárlabdázó apa letthttp://www.life.hu/csalad/20170712-apa-lett-az-ismert-kosarlabdazo-david-kornel.htmlDávid Kornél a legsikeresebb magyar kosárlabdázó, akit az NBA igazolt játékosaként jegyzik. Mára már nem erre a legbüszkébb, hanem újszülött kisfiára.Család--Mit tehet a szülő, ha megtudja, hogy gyermeke homoszexuális?http://www.life.hu/csalad/20170711-mit-tehet-a-szulo-ha-gyermeke-homoszexualis.htmlAmikor az ember szülővé válik, az magával hozza annak a csodás tudatát, hogy egyszer majd ott állhat gyermeke esküvőjén, ringathatja az unokáit, azonban ezeket a be nem fejezett álmokat hamar kettétörheti az a felismerés, hogy gyermeke meleg. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.