Zámbó Jimmy első felesége, Csoma Veronika nem tudja elengedni a Királyt

Zámbó Imre Zámbó Jimmy feleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
17 éve már annak, hogy Jimmy távozott az élők sorából, első felesége mégsem tudja őt elengedni. Hiába hagyta el őt a Király és kezdett új életet új feleséggel, Veronika még mindig szereti Jimmyt.

Zámbó Jimmy mindössze 19 éves volt, amikor először házasodott: Csoma Veronikát vette el, aki akkorra már kétgyermekes anya volt. Természetesen Jimmy családja eleinte nem nézte jó szemmel a kapcsolatot, de mire sor került a házasságra, rendeződött a vita, és mindenki boldogan ünnepelt. A párnak egy közös gyermeke született, Krisztián, kapcsolatuk azonban zátonyra futott: Jimmy elhagyta őt, később pedig újra megházasodott.

Zámbó Jimmyt még mindig szereti első felesége

Zámbó Árpy Jimmy haláláról nyilatkozott: szeretné tudni az igazságot


Hiába telt már el 17 év azóta, hogy távozott a Király, testvére, Zámbó Árpy még mindig szeretné megtudni az igazságot arról a végzetes napról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.