Pintér Tibor Tóth Andi Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váraltan döntésre szánta el magát Pintér Tibor: a Tóth Andinak felkínált szerepet inkább Ilyés Jenifernek adta. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Pintér Tibor felkérte Tóth Andit, hogy szerepeljen a Jimmy-musicalben. A fiatal lány akkor azt mondta, hogy ugyan a részleteket még nem beszélték meg, de tetszik neki az ajánlat és érdekli.

Később azonban az RTL Klub Reggeli műsorában Andi azt nyilatkozta, hogy a közös szereplésről ő is az újságokból értesült, felkérést nem kapott. Egyébként sem szeretne most belekezedni egy új szerepbe, főleg akkor, ha a darabban Tenyával kellene csókolóznia.

Tóth Andi biztosan nem fog a Jimmy-musicalben szerepni Forrás: Tóth Andi - Insta

Pintér Tibor pedig valaki másnak, Ilyés Jenifernek adta át a Tóth Andinak szánt szerepet. A színész ugyanis úgy gondolja, hogy Jenifer szintén nagyon tehetséges és dekoratív lány, aki kifejezetten alkalmas a feladatra:

"Nem kellett sok lányt castingolnom, Jeni jó választás, irtózatosan tehetséges. Ráadásul ugyanabban az X-Faktorban tűnt fel, amelyet Tóth Andi megnyert. Régóta együtt dolgozunk, még a növendékem volt egykor. Jó és szép csaj, ráadásul marha jól énekel. Van köztünk valami különös kémia" - mondta a színész.

Ilyés Jenifer boldogan mondott igent a szerepre Fotó: Szabó Gábor /Origo

"Nagyon örültem, amikor kiderült, hogy megkaptam ezt a szerepet. Izgalmas egy ekkora legenda életéről szóló musicalben énekelni. Tibivel vagy hat éve ismerjük egymást, többször játszottunk már együtt. Egy hullámhosszon vagyunk, könnyen megy a munka vele" - mesélte Jenifer.

Tibor azonban azt is hozzátette, hogy ettől függetlenül nem tett le Tóth Andiról. A Nemzeti Lovas Színházban szívesen látná - írta meg a Blikk.

Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője hatalmas feszültséget okozott a királyi családbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-a-kiralyi-csaladban-harry-herceg-eskuvoje-hatalmas-feszultseget-okozott.htmlFontos eseményre készülnek a királyi családban: Harry esküvőjére: néhány hónap múlva elveszi a herceg álmai asszonyát. A ceremónia tervezése gőzerővel zajlik, a folyamat azonban máris feszültségeket váltott ki a királyi családban. TV + Sztárok--41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-thttp://www.life.hu/sztarok/20180115-41-evesen-eljegyeztek-a-bestiak-enekesnojet-miss-bee-t.htmlRátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja. TV + SztárokThinkstockNagy bejelentést tett Bangó Margit: fontos lesz ez a dátum a családja életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-nagy-bejelentest-tett-bango-margit-fontos-lesz-ez-a-datum-a-csaladja-eleteben.htmlIgazak a hírek, elindul a show Emilio családjának mndennapjairól. A műsorban pedig a Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit is feltűnik. TV + SztárokOrigo11 év házasság után hagyja el feleségét a népszerű műsorvezető, Ant McPartlinhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-11-ev-hazassag-utan-hagyja-el-feleseget-a-nepszeru-musorvezeto-ant-mcpartlin.htmlMár régen pletykáltak arról, hogy Ant McPartlin házassága megromlott, most azoban hivatalosan is bejelentették a válást.TV + SztárokThinkstockIndul Zalatnay Cini pere: ennyit követel az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-indul-zalatnay-cini-pere-ennyit-kovetel-az-enekesno.htmlZalatnay Sarolta szeretett volna peren kívül megegyezni az érdi bevásárlóközponttal, ahol 2016 őszén balesetet szenvedett, de nem sikerült. Cini már bíróságra betenni a lábát, de úgy tűnik, nem lesz más választása.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.