Így emlékezett az egykori szexbotrányra Monica Lewinsky

Forrás: AFP -
Monica Lewinsky szexbotrány Bill Clinton tweet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 16-án, a Lewisnky-botrány évfordulóján Monica sajátosan emlékezett meg a történtekről. 

Ahogy azt már megírtuk, Monica Lewinsky mindössze 24 éves volt, mikor az élete 180 fokos fordulatot vett. A fiatal nő ugyanis a Fehér Házban dolgozott gyakornokként, ám kiderült, hogy szexuális viszonyt folytatott az akkori elnökkel, Bill Clintonnal. Az ügy kitudódott, Monica pedig ezt követően eltűnt a nyilvánosság előtt.

Monica Lewinsky megemlékezett élete legnehezebb napjáról Forrás: AFP

Január 16-án volt 20 éve, hogy kirobbant a botrány, a kínos évfordulóról pedig Monica is megemlékezett a közösségi oldalán:

"Minden évben úgy gondolok január 1.-ra, hogy ismét eltelt egy év, amit túléltem, átvészeltem, az 1998-as botrány óta. Most, a 20. évforduló alkalmából arra gondoltam, hogy ti is megoszthatnátok velem azokat a nehézségeket, amiket nektek kellett túlélnetek" - írja a posztban Monica, amelyre rengeteg komment érkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.