Pécsi Ildikó újra nagymama lesz

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
unoka Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre újra van miért örülnie Pécsi Ildikónak: a színésznő fiának hamarosan újabb gyermeke születik.

Az utóbbi időben nem volt túl sok öröme Pécsi Ildikónak, évek óta húzódik ugyanis pereskedése egykori menyével, Pártos Csillával. Unokájával már nagyon régóta nem beszélt, most azonban újra boldog, hiszen fiának, Csabának hamarosan gyermeke születik új párjától.

Bár Ildikó és férje egészségi állapota rendkívül megromlott, nagyon sok erőt ad nekik az újabb unoka érkezése, hiszen a nagyobbikat évek óta nem látták. Csaba is nagyon boldog, hogy ismét családot alapíthat, a párjával ugyanis rendkívül harmonikus a kapcsolatuk" – idézi a Star magazint a Blikk.

Pécsi Ildikó újra unokázhat Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Csisztu Zsuzsa örömhírt jelentett be, rengetegen gratuláltak nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180118-csisztu-zsuzsa-oromhirt-jelentett-be-rengetegen-gratulaltak-neki.htmlElárasztották rajongói gratuláló üzenetekkel Csisztu Zsuzsát, aki a napokban vehette kézhez diplomáját. TV + SztárokOrigoEl sem hinnéd, hol dolgozik most Damu Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20180118-el-sem-hinned-hol-dolgozik-most-damu-roland.htmlDamu Roland jelenleg konyhai kisegítőként dolgozik, de mint mondja, nagyon kedvesek a kollégái és viszonylag jól is keres. TV + Sztárok--Továbbra sem tudni, kivel folytatja Hosszú Katinka: lemondta a találkozóthttp://www.life.hu/sztarok/20180118-tovabbra-sem-tudni-kivel-folytatja-hosszu-katinka-lemondta-a-talalkozot.htmlMégsem születik ma döntés arról, hogy Hosszú Katinka férjével vagy nélküle folytatja tovább az edzéseket, az úszónő ugyanis lemondta a találkozóját az úszószövetség elnökével. TV + Sztárok--Feneket villantott a szexi Instagram-sztár, Julianne (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180117-feneket-villantott-a-szexi-instagram-sztar-julianne.htmlEgy aprócska miniszoknyában mutatta meg fenekét a dögös amerikai modell, Julianne, akit több millióan követnek Instagramon. TV + SztárokOrigoMegszületett a magyar műsorvezető, Takács Rita gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180117-megszuletett-a-magyar-musorvezeto-takacs-rita-gyermeke.htmlMegszületett a Sport TV műsorvezetőjének, Takács Ritának a második gyermeke. A büszke anyuka már fotót is posztolt a kicsiről. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka megmutatta születendő gyermeke babaszobáját - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-kapocs-zsoka-megmutatta-szuletendo-gyermeke-babaszobajat.htmlMegmutatta születendő gyermeke kisszobáját Kapócs Zsóka, aki márciusra várja kisfiát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.