Így vigyáz a vonalaira a várandós Luxus Dalma

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
terhesség Smaltig Dalma Feleségek luxuskivitelben terhestorna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhestornára jár és speciális diétát folytat a második gyermekével várandós Smaltig Dalma.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, második gyermekét várja a Feleségek luxuskivitelben című reality sztárja, Smaltig Dalma. A szépség a Borsnak elárulta, hogy bár a férje folyton nyugtatgatta, az első terhessége alatt nagyon aggódott amiatt, hogyan fogja leadni a felszedett pluszkilóit. Épp ezért most sokkal tudatosabban vágott bele a gyermekvállalásba és nagyon odafigyel a vonalaira.

Így, harminc fölött nehezebben megy le minden felszedett kiló, ezért még tudatosabban csinálom végig a várandósságot, hogy ne legyen gond belőle. Terhestornára járok, és felkerestem egy dietetikust, aki összeállított nekem egy étrendet. Így mégis csak könnyebb diétázni, mert hiába vagyok tisztában azzal, hogy mire van szüksége a picinek, egy szakértő, aki ezt tanulta, mégis csak jobban tudja. A szoptatás alatt úgy gondolom, nem fogok sportolni, de amint abbahagyom, visszatérek az edzőterembe" – mesélte a lapnak a luxusfeleség.

A legszebb nyuszival a világon ❤️ (nem,nem a plüssre gondoltam ) #18weekspregnant #babyboy #szofiaszerelemgyerek #storymagazin

Smaltig Dalma (@dalmasmaltig) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.