Feleségek luxuskivitelben: második babájával terhes Smaltig Dalma

Forrás: Instagram -
Smaltig Dalma kisbaba család Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekével terhes a Feleségek luxuskivitelben sztárja, Smaltig Dalma. 

Úgy tűnik a luxusfeleségek belehúztak a gyermekvállalásba: nemrég tudtuk meg, hogy Vasvári Vivien kisbabát vár, és most Smaltig Dalműról is kiderült, hogy várandós, és már a negyedik hónapban vaan. A divattervező egyik közeli barátja mesélt a Borsnak:
"Ők az igazi álompár! Dalma és Tomi már több mint tíz éve van együtt, mindig nagy családról álmodtak, de ezt a babát nem tervezték. Kicsit később akartak Szofinak kistesót. Elképesztően boldogok, főleg, hogy már a baba neme is kiderült: öcsit kap a nagylány."

Hamarosan már két gyermek édesanyja lesz a szexi szépség Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

Gyermeke születése után először jelentkezett Szabó Zsófihttp://www.life.hu/csalad/20171218-gyermeke-szuletese-utan-eloszor-jelentkezett-szabo-zsofi.htmlKét hete adott életet kisfiának Szabó Zsófi. Mendel születését a közösségi oldalán jelentette be a műsorvezető, azóta azonban - érthető módón - nem posztolt a rajongóinak. Egészen mostanáig.Család--A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja keresi a felelőst felesége haláláérthttp://www.life.hu/csalad/20171218-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesapja-keresi-a-felelost-felesege-halalaert.htmlHármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit.CsaládThinkstockÉrdekes karácsonyi hagyományok a világbólhttp://www.life.hu/csalad/20171215-karacsonyi-hagyomanyok-a-vilagbol.htmlNehéz elképzelni, hogy egy ilyen nagy ünnepet, mint a karácsony, milyen sokféleképpen lehet megünnepelni. Családonként is eltérhet például az ünnepi menü, az ajándékozási szokás, vagy épp a fa díszítése. Nem nehéz tehát elhinni, hogy a keresztény gyökerű Európától távol, helyenként más értelmezést nyer a karácsony. Család--Újra megszólalt a hármasikrei szülésébe belehalt nő férje, Tamáshttp://www.life.hu/csalad/20171217-ujra-megszolalt-a-harmasikrei-szulesebe-belehalt-no-ferje-tamas.htmlMint beszámoltunk róla, Hajdúszoboszlón váraltanul elhunyt a napokban született hármasikrek édesanyja. A Tündérkör Alapítvány indított gyűjtést a családnak. Vasárnap az édesapa megszólalt, megköszönte az eddigi segítséget, időközben a klinika közleményt adott ki. Család--Megszólalt a klinika: ezért halt meg a hajdúszoboszlói hármasikrek édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20171217-megszolalt-a-klinika-ezert-halt-meg-a-hajduszoboszloi-harmasikrek-edesanyja.htmlMint beszámoltunk róla, Hajdúszoboszlón váraltanul elhunyt a napokban született hármasikrek édesanyja. A Tündérkör Alapítvány indított gyűjtést a családnak. Vasárnap az édesapa megszólalt, megköszönte az eddigi segítséget és hétfőre ígért bővebb tájékoztatást az ügyben. Időközben a klinika közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. Család--Megszületett Hámori Gabriella és Juhász Péter kislányahttp://www.life.hu/csalad/20171216-megszuletett-hamori-gabriella-es-juhasz-peter-kislanya.htmlKislánya született Hámori Gabriellának és Juhász Péternek.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.