Megdöbbentő: kora miatt írhatták ki a Barátok köztből Sztárek Andreát

Forrás: Facebook/Barátok közt -
sorozat kiírás Barátok közt Sztárek Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárek Andrea megdöbbentő kijelentést tett, szerinte a kora miatt írták ki a Barátok közt című sorozatból.

Két évig a Barátok közt oszlopos tagja volt Sztárek Andrea, ám egyik napról a másikra közölték vele, hogy az általa alakított szereplőt kiírják a sorozatból.

Behívatott a két producer, és azt mondták, hogy Emília elmegy messzire, mert kap egy állást. Nem indokolták, de tudom, hogy fiatalítják a sorozatot, és így én mint öreg kikerülök. Borzalmas, de ezt muszáj, hogy elmondjam, mert ha valami bánt, akkor ez az." – mesélte a színésznő a Story magazinnak.

A színésznőnek, aki maga is írt dialógokat a sorozatba, egykor az előző producer, Rozgonyi Ádám volt a kedvese, ma azonban már csak barátok. Ennek ellenére, mint mondja, ez is csíphette sokak szemét.

Sztárek Andrea azért még bízik abban, hogy egyszer visszatérhet a sorozatba, hiszen az általa alakított karakter nem hal meg, tehát még van remény a folytatásra.

Sztárek Andrea, a Barátok közt egykori sztárja Forrás: Facebook/Barátok közt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.