Sztárek Andrea: "Tíz évig voltam szerető"

Forrás: Facebook/Barátok közt -
színésznő házasság megcsalás viszony Sztárek Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja két házasság és egy nős férfival folytatott viszony után úgy érzi, hogy itt az ideje végre lehorgonyozni egy férfi mellett. Sőt! Ha a kedvese megkérné a kezét, harmadszorra is igent mondana. 

A sorozatban a színésznő egy pszichológust alakít, aki beleszeret a nála jóval fiatalabb Bartha Zsoltba. Bár a való életben két gyermek boldog édesanyja, a magánélete korántsem nevezhető kiegyensúlyozottnak. 13 éve, házassága után beleszeretett egy nős férfiba, így az élete fenekestül felfordult – írja a Best.

Forrás: Facebook/Barátok közt

"Izgalmas volt a szeretői státusz, amibe kerültem, egy darabig legalábbis. Ment a hitegetés, hogy majd ő is otthagyja a feleségét, én meg elhittem neki. Így telt el tíz év... Hogy miért? Mert hülye voltam. Párt találni szerintem úgy lehet, hogy egy nő nyitott egy kapcsolatra, amit aztán a férfiak megéreznek. Szeretnék még férjhez menni" – nyilatkozta a színésznő.

7 eset, amikor azt hiszed, hogy a srác flörtöl veled – pedig csak udvarias http://www.life.hu/intim/20160413-az-udvariassag-es-a-flortoles-kozotti-kulonbsegek-ferfi-viselkedes.htmlMi, nők sokszor hajlamosak vagyunk félreérteni a férfiak közeledését vagy odaképzelni olyan dolgokat, amik valójában nincsenek is. Nincs ez másképp egy helyes férfi (túlzott) nyitottsága esetén sem. Intim--Meztelen fotózásra készül a transznemű díva, Caitlyn Jennerhttp://www.life.hu/intim/20160505-caitlyn-jenner-transznemu-diva-meztelenul-fog-pozolni-a-sports-illustrated-magazinban.htmlA Kardashian-Jenner család egykori családfője, a nővé vált Bruce Jenner a hírek szerint merész lépésre szánta el magát. IntimOrigoSzex a zuhany alatt - Csak óvatosan!http://www.life.hu/intim/20160504-ha-zuhanyzas-kozben-szexelsz-ezekre-nagyon-figyelj.htmlMi lehetne jobb annál, mint a párod kellemes érintése a langyos vízcseppek ölelésében?! Nos igen, elvégre ki mondta, hogy csak a hálószobában, ágyban és párnák közt lehet egymásnak esni? De azért óvatosan, egy szakértő elárulja, hogy mire is figyelj... Intim--Marsi Anikó: „Nagyon szeretjük egymást a férjemmel"http://www.life.hu/intim/20160504-marsi-aniko-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-elarulta-mindenben-egyutt-dont-ferjevel-palik-laszloval.htmlA Tények műsorvezetője elárulta, milyen szimbiózisban él Palik Lászlóval, akivel mindenről együtt döntenek. Intim--Sokkoló! Julia Roberts szexjátékokat árulhttp://www.life.hu/intim/20160502-julia-roberts-szexjatekokat-arul-de-nem-akarhogyan.htmlJulia Roberts nemrég egy talk show-ban bebizonyította, hogy remek kereskedői vénával rendelkezik. Roberts ugyanis azt a feladatot kapta, hogy adjon el egy szexuális segédeszközökből álló szettet, ám mindezt úgy, hogy neki fogalma sem volt arról, hogy mi is árul. Intim--Íme, 3 megdöbbentő történet a prostituáltak hálószobájábólhttp://www.life.hu/intim/20160502-harom-megdobbento-tortenet-a-prostitualtak-haloszobajabol.htmlHárom bizarr, egyben különös történetnek hála beleshettünk az éjszakai pillangók hálószobájába, és meglepő dolgokkal találkoztunk: talpakat csiklandozó fogkefével, szájmaszkkal és szépirodalommal. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.