Weisz Fanni a nyáron férjhez megy: videó

Forrás: Weisz Fanni -
esküvő házasság Weisz Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni már öt éve együttvan párjával, és már az eljegyzés is megtörtént: a modell most azt árulta el, hogy mikorra tervezik az esküvőt.

Weisz Fanni és párja, Péter már 5 éve alkotnak egy párt, és remélik, hogy életük végéig együtt lesznek. Az eljegyzés már meg is történt, jelenleg az esküvőt tervezik. A Fem3 reggeli műsorában elárulták, hogy mikorra tervezik a menyegzőt.

Weisz Fanni nyári esküvőre készül Forrás: Weisz Fanni

Nagyon szeretném, ha gyönyörű esküvőm lenne"

„Nyáron szeretnénk, augusztus környékén, talán szeptemberben, de nem árulom el a pontos dátumot"

Nicole Kidman a kamerák előtt evett élő bogarakat: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nicole-kidman-a-kamerak-elott-evett-elo-bogarakat.htmlNicole Kidman bebizonyította, hogy a csillogó sztárok is képesek gusztustalan dolgokra! A színésznő kamerák előtt falatozott az élő bogarakból. TV + Sztárok--Nagy Ferót a színpadon is igazoltatták a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nagy-ferot-a-szinpadon-igazoltattak-a-rendorok.htmlNagy Feró nem volt a rendszer kedvence, mindenhogy próbálták ellehetetleníteni a koncertjeit: ha kellett, a színpadon igazoltatták. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoNincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nincs-jol-lilu-lebetegedett-es-a-kedve-sem-jo.htmlRossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be. TV + SztárokOrigoIsmét szakított menyasszonyával L.L. Junior? http://www.life.hu/sztarok/20180131-ismet-szakitott-menyasszonyaval-ll-junior.htmlL.L. Junior titokként kezeli a közte és Körtvélyessy Zsolt lánya között lévő viszonyt, de úgy hírlik, hogy másodjára is szakítottak! TV + SztárokOrigoÁllítják, Szente Vajk felesége zöld utat adott a rendezőnek és Bódi Sylvinekhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-allitjak-szente-vajk-felesege-zold-utat-adott-a-rendezonek-es-bodi-sylvinek.htmlBódi Sylvi és Szente Vajk kapcsolatát már nem először pedzegetik, de a rendezőnek még mindig felesége van: úgy hírlik azonban, hogy Erdélyi Timi zöld utat adott nekik. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea elárulta, hogy Bochkor Gábor ülve pisilhttp://www.life.hu/sztarok/20180130-varkonyi-andrea-elarulta-hogy-bochkor-gabor-ulve-pisil.htmlVárkonyi Andrea műsorában nemcsak a vendégeket faggatja, ő maga is elárul titkokat: ezúttal Bochkor Gáborról kotyogott ki egy kínos infót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.