Titokban eljegyezték Weisz Fannit

Forrás: Weisz Fanni/Facebook -
Weisz Fanni eljegyzés sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég még arról írtunk, nagyon aggódik a családja Weisz Fanniért, aki teljesen szerelme bűvkörébe került, és elfordult régi életétől és családjától, most azonban kiderült: a lány biztos a dolgában, kedvese ugyanis már gyűrűt is húzott az ujjára. 

Pár napja írtunk arról, hogy a család nagyon aggódik a lányért, mert az egy ideje alig keresi őket, iskolába sem jár, sőt, közeli ismerősei szerint kifejezetten nyugtalanítóan viselkedik. A lány édesanyja szerint Fanni kedvese, Péter megtéveszti a csinos modellt, és nem nézik jó szemmel a kapcsolatot. Sőt, a lány nagymamája nyílt levelet írt arról, szerinte mi a helyzet unokájával.

Weisz Fanni Forrás: Weisz Fanni/Facebook

Most pedig a fiatalok úgy döntöttek, továbblépnek: kiderült, már hónapokkal ezelőtt eljegyezték egymást. Fanni egyébként négy éve van együtt Péterrel, és a napokban együtt jelentek meg a nyilvánosság előtt. A Bors arról ír, hogy egy ruhamárka boltmegnyitóján volt együtt a két fiatal, akik abszolút normálisan viselkedtek, nevetgéltek, a fiú pedig mindenben támogatta szerelmét, Fanni pedig jókedvűen pózolt a kamerák előtt.

James McAvoy már nem búslakodik:egy asszisztensővel, Lisa Liberatival járhttp://www.life.hu/sztarok/20161120-james-mcavoy-szinesz-n-might-shyamalan-asszisztensevel-lisa-liberativa-jar.htmlJames McAvoy már nem szomorkodik válása miatt: nemrég összejött a világhírű producer, N Might Shyamalan asszisztensnőjével, Lisa Liberatival. TV + Sztárok--Elkelt a szépfiú: vőlegény lett Ricky Martinhttp://www.life.hu/sztarok/20161116-jwan-yosef-es-ricky-martin-eljegyeztek-egymast.htmlMindössze egy év együttjárás után Ricky Martin és Jwan Yosef eljegyezték egymást. TV + Sztárok--Ryan Reynolds: "Amint szexeltünk, tudtam, hogy ő az igazi!"http://www.life.hu/sztarok/20161116-ryan-reynolds-es-blake-lively-az-elso-szex-utan-szeretett-egymasba.htmlKár azzal áltatni magunkat, hogy minden nagy szerelem egy pillantással kezdődik, amikor a két ember azonnal tudja, az Isten is egymásnak teremtette őket. Sokszor ugyanis nem a találkozás pillanata, hanem egészen más, mondjuk az első szex a sorsdöntő egy kapcsolatban. TV + Sztárok--Meglepetés! Eljegyezték Pixie Lottothttp://www.life.hu/sztarok/20161114-pixie-lott-menyasszony-lett-eljegyezte-a-pasija.htmlSzuper hírrel kezdte a hetet Pixie Lott: kedvese eljegyezte a 25 éves celeblányt.TV + SztárokOrigoHorváth Éva csodás dekoltázsától jól indul ez a nap ishttp://www.life.hu/sztarok/20161114-horvath-eva-modell-musorvezeto-szexi-dekoltazsa.htmlÉva szelfijében ezúttal sem csalódtunk: a dögös modell, műsorvezető egy szolid dekoltázsvillantással kezdte ezt az unalmasnak induló hetet. TV + SztárokOrigoDwayne Johnson elnök akar lenni – 2020-ban akár indulna is a választásonhttp://www.life.hu/sztarok/20161115-dwayne-johnson-elnok-akar-lenni-2020-ban-akar-indulna-is-a-valasztason.htmlHa Donald Trumpnak sikerült az, amin évekkel ezelőtt a fél világ csak kacagott, akkor akár az akciósztár is lehetne az Egyesült Államok elnöke – ezt ő maga sem tartja lehetetlennek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.