Viaszbaba: közös fotót mutatott a leszbikus színésznő volt szerelme

Forrás: Mokka -
fotó leszbikus színésznő szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A leszbikus magyar színésznő és szerelmének kapcsolata mindenki számára ismert, és már a fiatal szerető kiléte sem titok. A művésznő nevét azonban még nem ismerjük, de itt egy újabb közös fotó kettejükről. 

A leszbikus színésznő és egykori szerelmének kapcsolata az egész ország számára ismert, hiszen viharos viszonyukról blogot vezet és könyvet írt az egykori szerető. Abból kiderült, hogy nem volt harmonikus a kapcsolatuk, viszont annál több szenvedély volt benne, és ezzel együtt nagyon sok fájdalom: fizikai és lelki. Az is ismert, hogy a színésznő feljelentette kapcsolaton belüli erőszakért volt szerelmét, aki viszont azt állítja, ő volt a bántalmazott fél. A szerető már vállalta arcát, a színésznő kiléte azonban titok: itt van azonban egy újabb közös fotót kettejükről, melyet Hella tett közzé egy poszt kíséretében.

Közös fotót mutatott a leszbikus színésznő volt szerelme Forrás: Viaszbaba.blogspot

"

Börtönbe akar juttatni. Évekre.Védve ezzel önmagát,

blogján

Megható: a Facebookon vallott szerelmet Istenes Bence Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-meghato-a-facebookon-vallott-szerelmet-istenes-bence-csobot-adelnak.htmlA közösségi oldalon vallott szerelmet gyermeke anyjának, Csobot Adélnak Istenes Bence. A rajongók könnyekig hatódtak. TV + Sztárok--Azurák Csaba első látásra szerelmes lett feleségébehttp://www.life.hu/sztarok/20180201-azurak-csaba-elso-latasra-beleszeretett-felesegebe.htmlAzurák Csaba nem sokszor beszél a magánéletéről, de nemrég megosztott egy megható történetet arról, hogyan találkozott először feleségével. A műsorvezető rögtön tudta, hogy ő az igazi. TV + Sztárok--Nem kell többé nélkülöznie Paudits Bélának, jó híreket kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-nem-kell-tobbe-nelkuloznie-paudits-belanak-jo-hireket-kapott.htmlJó híreket kapott Paudits Béla: megkapta az igazolást a Jászai Mari-díjáról, így nem kell többé az alacsony nyugdíja miatt aggódnia. TV + Sztárok--Feszülős ruhában mutatta meg kerek fenekét Gregor Bernadett - Régi fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-feszulos-ruhaban-mutatta-meg-kerek-feneket-gregor-bernadett-regi-foto.htmlHosszas viták után megszületett a döntés: a Forma-1-es futamok előtt nem vonulnak fel többé a rajtrácsra a csinos hostessek. Pedig egykor Gregor Bernadett is ott feszített! TV + Sztárok--Megsérült Csuja Imre A mi kis falunk forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20180201-a-mi-kis-falunk-forgatasan-megserult-csuja-imre.htmlA mi kis falunk forgatása nemcsak boldog pillanatokat szerzett a szereplőknek, Csuja Imre például megsérült. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoShane Tusup feladhatta a harcot Hosszú Katinkáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180201-shane-tusup-feladhatta-a-harcot-hosszu-katinkaert.htmlShane Tusup nem küzd tovább Katinkáért? A Blikk szerint arra utalnak a jelek, hogy feladta a harcot a házasságáért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.