Sarah Jessica Parker Szex és New York veszekedés Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York rajongóinak nem új információ, hogy a sorozat két ikonikus szereplője, Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall utálják egymást. Most eláruljuk, mi az igazi oka annak, hogy a két szereplő már a forgatáson eltávolodott egymástól.

Nők milliói rajongtak a Szex és New York című sorozatért, melyet 1998-tól 2004-ig sugárzott az HBO csatorna. A négy barátnő mindennapjait feldolgozó sorozatban Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw-t, Kim Cattrall pedig Samantha Jones-t alakította. Azonban az is köztudottá vált, hogy a két színésznő nemhogy nem kedvelte, de egyenesen utálta sőt, a mai napig ki nem állja egymást.

A napokban hunyt el Kim Cattrall testvére, és Sarah Jessica Parker is együttérzéséről biztosította Cattrallt, ő azonban közösségi oldalán csúnyán elutasította egykori kolléganője részvétnyilvánítását. Mind követői, mind SJP értésére adta, hogy még mindig nem állnak jó kapcsolatban egymással, és nem akarja, hogy egykori kollégája arra használja fel a családi tragédiát, hogy visszakerüljön „jó kislány" szerepkörbe.

A Daily Mail cikkében most arról olvashatunk, mi lehet az ősrégi ellentét oka. A lap szerint a forgatás kezdetekor a két színésznő szinte elválaszthatatlan volt. Amikor azonban Sarah Jessica Parker már nemcsak szereplője, hanem producere is lett a sorozatnak, megromlott a kapcsolat. Kim nehezen viselte, hogy barátnője sokkal több pénzt kasszíroz nála, sőt bele is szólhat a forgatási menetbe. Ehhez persze hozzátartozik az is, hogy SJP nem volt hajlandó melltartó nélkül megjelenni a képernyőn, míg Kim rendszeresen bevállalta ezt karaktere kedvéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.