Berki Krisztián új kapcsolatáról nyilatkozott: szerelmes

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
szerelem kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián Instagram-oldalán mutatta be először új párját a követőinek, és nem telt sok időbe, hogy kapcsolatuknak történetét is megossza a nyilvánossággal: nagyon boldog és nagyon szerelmes Krisztián.

Berki Krisztián nem tartja tovább titokban új kapcsolatát, először Instagram-oldalán mutatta meg a hölgyet, majd a kapcsolatukról is nyilatkozott. A műsorvezető a FEM3 Caféban mesélt érzelmeiről és arról, hogy találkoztak Renátával. Elárulta, nagyon szerelemes.

Berki Krisztián nagyon szerelmes Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával posztolta ki első közös képüket


Pár napja röppent fel a hír, hogy Berki Krisztiánnak új barátnője van. Azóta kiderült, hogy az üzletembera kecskeméti Katona Renátával jött össze. Itt az első fotó is róluk. Kattints ide a közös képért!

Élete első színházi szerepléről posztolt Szandi: így nézett ki 30 évehttp://www.life.hu/sztarok/20180220-elete-elso-szinhazi-szereplerol-posztolt-szandi-igy-nezett-ki-30-eve.htmlKivételes fotót osztott meg Facebook-oldalán Szandi a követőivel: 30 éve készült a kép róla élete első színházi szerepében. TV + SztárokOrigoEzt csinálhatta az elfogása előtti napokban VV Fanni feltételezett gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-ezt-csinalhatta-elfogasa-elotti-napokban-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlMég mindig nem került elő VV Fanni holtteste, de a rendőrség nagy erőkkel nyomoz. Dr. Györei Péter büntetőjogi ügyvéd szerint ahhoz, hogy megtalálják a lány maradványait, ki kellene deríteni mit csinál és merre járt a feltételezett gyilkos az elfogása előtti napokban. TV + Sztárok--Berki Krisztián új kedvesével, Katona Renátával posztolta ki első közös képükethttp://www.life.hu/sztarok/20180220-berki-krisztian-uj-kedvesevel-katona-renataval-posztolta-ki-elso-kozos-kepuket.htmlPár napja röppent fel a hír, hogy Berki Krisztiánnak új barátnője van. Azóta kiderült, hogy az üzletembera kecskeméti Katona Renátával jött össze. Itt az első fotó is róluk. TV + SztárokOrigoKiderült, már nem dolgozik együtt Nádai Anikó és VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180220-kiderult-mar-nem-dolgozik-egyutt-nadai-aniko-es-vv-aurelio.htmlMár nem dolgozik együtt Nádai Anikó és szerelme, VV Aurelio, a férfi ugyanis egy másik műsorban kapott munkát. TV + SztárokOrigoHiába kérte meg barátnője kezét Zámbó Krisztián, nem kapott választhttp://www.life.hu/sztarok/20180220-hiaba-kerte-meg-baratnoje-kezet-zambo-krisztian-nem-kapott-valaszt.htmlZámbó Krisztián megkérte kedvese kezét, ám Zsuzsi egészen eddig még nem mondott neki igent, így egyelőre az is kérdéses, mikor kerül sor az esküvőre. TV + Sztárok--Súlya miatt alázták meg Cseke Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20180220-cseke-katinkat-a-sulya-miatt-alaztak-meg.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea műsorában vallott őszintén arról, micsoda megaláztatás érte őt évekkel ezelőtt: úgy meglepődött a sértő szavakon, hogy meg sem tudott szólalni.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.