A Dal 2018: az AWS nyert a Viszlát nyár című számmal

nyertes AWS Eurovíziós Dalfesztivál A Dal 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az AWS és a Viszlát nyár című szám nyerte A Dal 2018 című show-műsort.

A Duna és a Duna World csatornán élőben sugárzott döntőben a nyolc finalista mezőnyét a szakmai zsűri pontozással négyre szűkítette. Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Király Viktor (Budapest Girl), a yesyes (I Let You Run Away) és az AWS (Viszlát nyár) közül a tévénézők választották ki a nyertest.


A nézőktől az AWS kapta a legtöbb szavazatot, a Viszlát nyár lett Magyarország legjobb dala, és így az AWS képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon május 8. és 12. között Lisszabonban.

Jennifer Aniston férje, Justin Theroux bujkál a válás bejelentése ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-jennifer-aniston-ferje-justin-theroux-bujkal-a-valas-bejelentese-ota.htmlSokkolta a világot a hír, hogy Jennifer Aniston és féjre, Justin Theroux elválnak. Lehet, hogy a színésznő féjre is meglepődött a dolgon, mert a bejelentés óta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. TV + Sztárok--Újabb sztárházasság ért véget: 14 év után válik Rebecca Gayheart és Eric Danehttp://www.life.hu/sztarok/20180220-14-ev-utan-valik-rebecca-gayheart-es-eric-dane.htmlSorra mennek tönkre a sztárházasságok. Most Rebecca Gayheart és Eric Dane döntött úgy, hogy elválnak. TV + Sztárok--Ő Berki Krisztián új barátnője, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-o-berki-krisztian-uj-baratnoje-katona-renata.htmlBerki Krisztián tegnap mutatta meg először új barátnőjét, Renátát: a közösségi oldalára posztolt a lányról és új kiskutyájáról egy képet. A Bors utánajárt, ki is valójában a csinos, kecskeméti lány, aki meghódította Berki szívét. TV + SztárokOrigoTitkosszolgálati eszközökkel figyelik meg az Oltári csajok színészéthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-titkosszolgalati-eszkozokkel-figyelik-meg-az-oltari-csajok-szineszet-rtl-2.htmlKisebb-nagyobb titkai mindenkinek vannak, egyesek ráadásul kínosan ügyelnek arra, hogy elhallgassák őket mások elől. Akik viszont szimatot fognak, azon ügyeskednek, hogy kiderítsék az igazságot. De mindenáron, akár tisztességtelen eszközöket is bevetve?! Az Oltári csajok péntek esti epizódjában éppen erre láthattunk példát! TV + SztárokOrigoEgy budapesti fürdőben csókolja VV Mici melleit Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-egy-budapesti-furdoben-csokolja-vv-mici-melleit-vv-krisztian.htmlAhogy a ValóVilág kamerái előtt, úgy most sem szégyellős VV Mici és párja, Krisztián. TV + SztárokOrigoMacskáival vigasztalódik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180224-macskaival-vigasztalodik-vajna-timi-timea.htmlKöztudott, Vajna Timi imádja a macskáit, akik úgy tűnik a nehéz napokban is vigaszt nyújtanak számára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.