Vajna Timi macska Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, Vajna Timi imádja a macskáit, akik úgy tűnik a nehéz napokban is vigaszt nyújtanak számára. 

Az alábbi képet elnézve, Timi nem csupán a cicákat akarta megmutatni a nagyközönségnek. A fotóval sikere is van az Instagramon: macskái, haja, feneke, farmere egyaránt elnyerték a követői tetszését.

Megütötte az Oltári csajok Pétere társát, Angéláthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-megutotte-az-oltari-csajok-petere-tarsat-angelat-rtl-2-sorozat.htmlHatalmasat csalódott az Oltári csajok legidősebb Erdész lánya alkalmi partnerében és üzlettársában. A férfi lefeküdt egy másik nővel - aki ráadásul Angéla volt főnöke és vetélytársa -, tettének pedig súlyos következményei lettek. TV + SztárokOrigoTóth Gabi és Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárja egy pár? Árulkodó fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-toth-gabi-es-krausz-gabor-a-sefek-sefe-sztarja-egy-par-arulkodo-fotok.htmlTóth Gabi nem szingli többé? Krausz Gáborral sejtelmes üzeneteket váltanak a közösségi oldalaikon.TV + Sztárok--Tűz ütött ki Somló Tamás házábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-tuz-utott-ki-somlo-tamas-hazaban-ozvegye-gyongyver-nyilatkozott.htmlSomló Tamás hagyatékának egyik felbecsülhetetlen darabja megsemmisült.TV + SztárokOrigoVajna Tímea szerint egy férfinak legyen humorérzéke, legyen intelligens és tisztelettudóhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-vajna-timea-szerint-egy-ferfinak-legyen-humorerzeke-legyen-intelligens-es-tisztelettudo.htmlAhogy már írtünk róla, Vajna Tímea egy fényképpel és egy feliratos pólóval üzenhetett a követőinek: vége. Legalábbis (L)OVER feliratú felsője - amelyen az L-t eltakarja a haja - nem sok jót sejtet. Követői azonnal belekötöttek, mondván, a gazdag férje nélkül mehet párizsit szeletelni a közértbe. TV + SztárokOrigoÍgy vallott szerelmet a nyilvánosság előtt Berki Krisztián férjezett szerelme, Katona Renátahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-igy-vallott-szerelmet-a-nyilvanossag-elott-berki-krisztian-ferjezett-szerelme-katona-renata.htmlBerki Krisztián szerelméről, Katona Renátáról kiderült, hogy még férjnél van. A fiatal szépség kapott hideget-meleget a kommentelőktől. Így üzent azoknak, akik rossz szemmel nézik házasságából való kilépését.TV + SztárokOrigoShane Tusupnak több Hosszú Katinkához köthető tetoválása van, mi lesz velük a válás után?http://www.life.hu/sztarok/20180223-shane-tusupnak-tobb-hosszu-katinkahoz-kotheto-tetovalas-van-mi-lesz-veluk-a-valas-utan.htmlTöbb tetoválás borítja Shane Tusup testét, ezek közül jónéhány is válófélben lévő feleségéhez, Hosszú Katinkához köthető. Kérdés, vajon eltávolíttatja-e miután hivatalosan is véget ér házasságuk? TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.