Ennyire karcsú Gáspár Bea, nagyon sokat fogyott: fotó

fogyás lefogyott zsűritag Konyhafőnök VIP Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan lefogyott az utóbbi időben Gáspár Bea, aki most meg is mutatta karcsú alakját.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Gáspár Bea lesz a Konyhafőnök VIP legújabb évadénak egyik zsűritagja. Gáspár Győző felesége az utóbbi időben rengeteget fogyott, részben a stressz miatt, részben pedig valószínűleg az új kihívás miatt, hiszen ezentúl rendszeresen láthatják őt a nézők a tévé képernyőjén. A műsorra egy fiatalos frizurát is csináltatott magának, és most karcsú alakját is megmutatta. Az RTL Klub fotózásán vett részt, ahol egy lenge fehér felsőt adtak rá. Követői közül rengetegen megdicsérték, hogy mennyire csinos.

Backstage fotó. #akonyhafőnökzsűri #fotózás #yippi #szeretemamunkám #beakonyhaja #zsűrilettem

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

Haj, smink pipa!✌ ✔️ #forgatás #yippi #morning #workworkwork #guccigang

gasparbea (@gasparbea) által megosztott bejegyzés,

Amerikában is bemutathatják a Jimmy-musicalthttp://www.life.hu/sztarok/20180226-amerikaban-is-bemutathatjak-a-jimmy-musicalt.htmlHamarosan a tengerentúlon is bemutathatják a Jimmy-musicalt. Zámbó Árpy és Pintér Tibor lelkesen nyilatkozott a tervekről. TV + Sztárok--Megható: így emlékezett meg Tahi Tóth Lászlóról egykori barátjahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-meghato-igy-emlekezett-meg-tahi-toth-laszlorol-egykori-baratja.htmlBalázs Péter emlékezett meg a TV2 reggeli műsorában barátjáról és pályatársáról, a tegnap elhunyt Tahi Tóth Lászlóról. TV + Sztárok--67 évesen dobta le a ruháit Jane Seymour - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180223-67-evesen-dobta-le-a-ruhait-jane-seymour-foto.html67 évesen is ledobta a ruhát Jane Seymour, aki ezzel a Playboy legidősebb modellje lett. TV + Sztárok--39 évesen első gyermekét várja Rachel McAdamshttp://www.life.hu/sztarok/20180223-39-evesen-elso-gyermeket-varja-rachel-mcadams-terhes.htmlSajtóértesülések szerint első gyermekét várja a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams. A színésznő egyelőre nem reagált a híresztelésre. TV + Sztárok--Iszak Eszti lábfejéről kért képet egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20180223-iszak-eszti-labfejerol-kert-kepet-egy-rajongoja.htmlIszak Eszti elárulta, hogyan reagál a közösségi oldalára érkezett negatív kommentekre és mesélt arról is, milyen furcsa kérésekkel keresték már meg. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kibekulhet-egymassal-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlÚgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.