Gáspár Bea lesz a Konyhafőnök új évadának egyik zsűritagja

Fördős Zé konyhafőnök Wossala Rozina Konyhafőnök VIP Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, A Konyhafőnök következő évadában tehát Fördős Zé mellett Gáspár Bea lesz a másik zsűritag, a harmadik kilétét még nem árulták el.

A Blikk úgy tudja, Wossala Rozina és Sárközi Ákos nem szerepel a Konyhafőnök következő szériájában, Gáspár Beának azonban komoly szerep jut: zsűritag lesz, erősítette meg az RTL Klub.

Bea repes a boldogságtól, és komoly kulináristréniggel készül arra, hogy a pult másik oldalán is megállja a helyét.

"Nagyon örülök, hogy egy ilyen sikeres és népszerű szériában szerepelhetek, ráadásul zsűritagként. Komoly kihívást jelent a feladat. 17 éves korom óta napi szinten főzök, háziasszonyként figyelem majd a versenyzőket, és azt is tudom, hogy mit éreznek, mi mindenen mennek át a főzések alatt. Számomra megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és így van ezzel a családom is. Nincs olyan, hogy nálunk féltékeny legyen valaki a másikra, mert szerepel egy nívós műsorban" - nyilatkozta Bea, aki folyamatosan fejleszti tudását.

A Konyhafőnök kreatív producere, Varga Rita szerint Gáspár szereplése új dimenziót ad a műsor egyébként jól bevált struktúrájának.

"Bea elképesztő tapasztalattal bír, több mint 25 éve főz, így ő a háziasszony és a fogyasztó szemszögéből fogja majd bírálni a fogásokat, még közelebb hozva a gasztronómiát a nézőkhöz. Nála nem feltéltenül a külalak lesz az elsődleges szempont, hanem a jó íz. Úgy tudjuk, a két korábbi zsűritag maga kérte, hogy ne szerepeljenek az évadban" - nyilatozta.

"Nagyon jó élményeim vannak a Konyhafőnökről, így fájt is a szívem, amikor meghoztam ezt a döntést, de éppen az éttermem megnyitásán dolgozom, ami teljes embert kíván" - nyilatkozta Sárközi Ákos.

" Az utam most más célok felé visz, de a nézőknek nem kell sokáig nélkülözniük, hiszen a Profi a konyhámban harmadik évada hamarosan látható lesz az RTL Klub képernyőjén" - mondta el Rozina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.