Visszatér Pál Éva, a Neoton Família sztárja, de nem örül ennek mindenki

együttes Végvári Ádám visszatérés Csepregi Éva botrány Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább bonyolódik a Neoton Família ügye: az egykori tag, Pál Éva most Neo-Neoton néven új együttest alapítana, ám nem örül ennek a Neoton Família Sztárjai nevet használó Csepregi Éva és Végvári Ádám.

A Story Gálán robbant ki a botrány, miszerint nincsenek jóban egymással az egykori Neoton Família tagjai. Mint ismeretes, az ellentét még a 80-as években bontakozott ki, miután Fábián Éva és Pál Éva elhagyta az együttest. Utóbbi most szeretne visszatérni, aminek nem mindenki örül.

A bírói ítéletben az van, hogy bárki használhatja az eredeti tagok közül a Neoton nevet." – nyilatkozta Pál Éva a Fókusznak. Az énekesnő az együttesnek akkor volt tagja, amikor az épp az aranykorát élte. 10 évig volt vokalista, ez idő alatt 18 országban koncerteztek. Mint mondja, nem önmagától lépett ki, lelkileg nem bírta a terhelést.

A Story Gálán a régi tagok újra találkoztak egymással és Pál Éva abban bízott, végre tudnak nyugodtan beszélgetni egymással. Nem így történt.

Én ezt nagyon vártam, hogy majd milyen jó lesz, beszélgetünk, találkozunk, felelevenítjük a régi dolgot. Na, ebből nem lett semmi... Úgy kezdődött, hogy amikor oda akartam menni, csak úgy éppen odaköszönt Csepi, de Ádám és Öcsi nem is reagált semmit."

Pál Éva most újra képzi a hangját és úgy tervezi, hogy újrahangszerelik a régi dalokat és visszatér két korábbi taggal együtt. Már csak az a kérdés, mi lesz az új együttes neve...

Azt gondolom, ha ők Neoton Família sztárjai névvel lépnek fel, akkor mivel áthangszereljük a dalokat, hogy a modernebb hangzásban is megfeleljen, legyen Neo-Neoton." – mesélte Pál Éva.

Természetesen nem lelkesednek ezért az ötletért Csepregi Éváék, akik etikátlannak tartják a névválasztást.

Március 5-én temetik Kiss Józsefet, az Argo Tysonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-marcius-5en-temetik-kiss-jozsefet-az-argo-tysonjat.htmlMárcius 5-én temetik az 51 éves korában, egy tragikus baleset következtében elhunyt Kiss Józsefet, az Argo filmek Tysonját. TV + Sztárok--Ed Sheeran mégsem énekel Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-ed-sheeran-megsem-enekel-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlTévedtek, akik azt hitték, Ed Sheeran fog énekelni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Nekiment A Dal zsűrijének Horváth Tamás, nem indul többé a versenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-nekiment-a-dal-zsurijenek-horvath-tamas-nem-indul-tobbe.htmlKiakadt Horváth Tamás, mert az énekes dalát A Dal zsűrije nem választotta be a legjobb 4 közé. Mint mondja, biztosan nem indul többet a versenyen. TV + Sztárok--Berki Krisztián reagált Hódi Pamela kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-reagalt-hodi-pamela-kiakadasara-katona-renata.htmlBerki Krisztián reagált Hódi Pamela azon kijelentésére, miszerint megalázva érzi magát. TV + Sztárok--Bilincsben vitték el a rendőrök Heather Lockleart: családon belüli erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-bilincsben-vittek-el-a-rendorok-heather-lockleart-csaladon-beluli-eroszak-a-vad.htmlLetartóztatták Heather Locklear színésznőt, a vád: családon belüli erőszak és hatósági személy elleni erőszak. TV + Sztárok--Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-hargitay-andras-szerint-meg-kibekulhet-egymassal-shane-tusup-es-hosszu-katinka.htmlAz egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.