Nincs pénze a Neoton egykori énekesnőjének, Pál Évának: új zenekart alapítana

Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal -
pénz Pál Éva Neoton Família
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Neoton egykori alapító tagja és énekesnője, Pál Éva komoly anyagi nehézségekkel küzd: fűteni is alig tudott a télen. Elhatározta, ez így nem mehet tovább és úgy döntött, új Neotont alakít.

Egykor a Neoton együttes sztárja volt Pál Éva, ma azonban a fűtésre is alig jut pénze. Rossza anyagi helyzetben van az énekesnő, ezért úgy döntött, új zenekart alapít, egy új Neotont. A Neoton egykori dobosa elárulta, ő javasolta neki a zenekar ötletét, de nem egy új Neotonra gondolt.

Pál Éva új Neotont alapítana Forrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

"

Arról azonban nem volt szó, hogy alapítunk egy másik Neotont.

Borsnak

télen sokszor húsz fok sem volt nálam.

A feszültség a Story Gálán kezdődött, ott találkoztak ugyanis a régi és az új tagok ismét. Pál Éva fájlalta, hogy a többiek nem voltak vele kedvesek hozzá, azt állította, nem is beszéltek vele.

Őrjöngés miatt áll bíróság elé Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180306-orjonges-miatt-all-birosag-ele-shane-tusup.htmlTavaly áprilisban, a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup nagyon messzire ment. A medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót - tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Sztárcsemeték, akik átkozni fogják nevükért szüleiket: Mackópajtás és Rakétahttp://www.life.hu/sztarok/20180305-sztarcsemetek-akik-atkozni-fogjak-nevukert-szuleiket-mackopajtas-es-raketa.htmlValamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak? TV + Sztárok--Jennifer Aniston és Justin Theroux a válás bejelentése előtt 1 évig nem szexeltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-jennifer-aniston-es-justin-theroux-a-valas-bejelentese-elott-1-evig-nem-eltek-hazaseletet.htmlKülön hálószobában aludtak, és nem élt szexuális életet egy évig a válás kimondása előtt Jennifer Aniston és Justin Theroux. TV + Sztárok--A pletykák szerint Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult ismét együtt járnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-a-pletykak-szerint-jennifer-lawrence-es-nicholas-hoult-ismet-egyutt-jarnak.htmlSzárnyra kaptak a pletykák, miszerint Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult ismét egy párt alkotnak. Szakításuk után barátok maradtak, ám most úgy tűnik, mégis több van közöttük. TV + SztárokAFPKiderült, miért mondták le Alföldi Róbert zalaegerszegi előadásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180305-kiderult-miert-mondtak-le-alfoldi-robert-zalaegerszegi-eloadasat.htmlVáratlanul lemondták Alföldi Róbert március végi zalaegerszegi előadását. Most kiderült, mi miatt kellett elhalasztani az eseményt. TV + Sztárok--Beindította a mémgyárat Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-beinditotta-a-memgyarat-jennifer-garner-oscar-2018.htmlMém vált Jennifer Garnerből: a szép színésznő furcsa arckifejezéséről az Oscar-díjátadón készült videó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.