Vajna Timi Andy Vajnával ebédelt Los Angelesben: közös fotó

Forrás: Vajna Tímea/Facebook -
Vajna Timi ebéd Andy Vajna Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi örömmel mutatta meg a követőinek, hogy ki is az a férfi, akivel ebédel: most igazán boldogok.

Vajna Timi már az Oscar-gálán is nagyon jól érezte magát, ráadásul a nagy buli után is maradt még Los Angelesben, volt miért: valakivel ebédelnie kellett, ráadásul egy férfival. Timi természetesen megmutatta a követőinek, hogy kivel töltött el még egy kis időt L. A.-ben: nem mással, mint Andy Vajnával. A követői nagyon örülnek, hogy Timit és Andyt újra együtt látják, hiszen az elmúlt hetekben nem volt igazán hamronikus a kapcsolatuk.

Vajna Timi nem akárkivel ebédelt "Forrás: Instagram/tímeavajna "

Mint tudjuk, minden a Story Gálával kezdődött, amikor Andy az asszisztensével jelent meg, de Timi szerint férjének az a nő többet jelent csupán egy titkárnőnél. Remélhetőleg az ominózus ebéden sikerült tisztázniuk kettejük dolgait, a rajongók ugyanis nagyon szeretnék, ha rendeződne a kapcsolatuk.

Vajna Timi és Andy Vajna a közös ebéden Forrás: Instagram/Vajna Timi
Úgy tudni, Radics Gigi 2018-ban nem lesz lesz az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-ugy-tudni-radics-gigi-2018-ban-nem-lesz-lesz-az-x-faktor-mentora.htmlAz X-Faktor válogatóival együtt a pletykák is beindultak a műsorral kapcsolatban. Azt beszélik, ismét változik a zsűri összetétele, amelynek oka: Radics Gigi. TV + SztárokOrigoKelemen Annánál forgatott a Házon kívül stábja, feltöltött róla egy videót (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180306-kelemen-annanal-forgatott-a-hazon-kivul-stabja-feltoltott-rola-egy-videot-18.htmlA Házon kívül stábja Kelemen Annánál forgatott, ő pedig saját Youtube-csatornájára töltött fel róla egy kisfilmet. TV + SztárokOrigoTápai Szabina elszörnyedt szülés utáni testétől: "Attól rosszul lettem"http://www.life.hu/sztarok/20180306-tapai-szabina-elszornyedt-szules-utani-testetol-attol-rosszul-lettem.htmlTápai Szabina nem volt felkészülve arra, hogyan fog kinézni a hasa szülés után. Erről most tévékamerák előtt mesélt. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka új edzőt keres, többen érdeklődnek irántahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-hosszu-katinka-uj-edzot-keres-tobben-erdeklodnek-iranta.htmlHosszú Katinka után több edző is érdeklődik, de úgy tűnik, kockázatot is rejthet magában, ha valaki a világklasszius úszónőt edzi. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoIskolai színházi előadáson készült felvételek kerültek elő Katalin hercegnéről - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-iskolai-szinhazi-eloadason-keszult-felvetelek-kerultek-elo-katalin-hercegnerol-video.htmlSosem látott felvétel került elő Katalin hercegnéről, amelyen egy iskolai színielőadáson szerepel. TV + Sztárok--Kedvenc szerelmes fotójával köszöntötte vőlegényét Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-kedvenc-szerelmes-fotojaval-koszontotte-volegenyet-kulcsar-edina.htmlCsuti ma ünnepli szülinapját, menyasszonya, Kulcsár Edina pedig nyilvánosan vallott szerelmet neki.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.