Erdélyi Mónika és lánya, Molli mostantól jobban figyelnek egészségükre

szülő Erdélyi Mónika család egészség edzés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika és lánya nagy dolgot határoztak el, sportosabb életet akarnak élni, ezért gyalog indultak el szokásos szombati "drogéria túrájukra" pénteken. Nem, nem írtuk rosszul...

Sportosabb életet akar élni Erdélyi Mónika és lánya, Molli. Ezt pedig legújabb videójukban jelentették be. Megpróbálnak kevesebbet autózni, többet mozogni, így gyalog indultak el szokásos szombati "drogéria túrájukra" pénteken.

"Már érzem is a drgoéria szagot" - mondta Molli. Édesanyja hozzátette: imádják a drogériákat. "Mindent, amit magunkra lehet kenni, a fürdődolgokat, ezért most beszerezzük a heti adagot!" Majd meg is mutatta szerzeményüket: egy új arcmaszkot. A videóban egyébként egy gombóc fagyival is üzentek a tavasznak, hátha jobban siet majd, de játszóház, a nagymama kanapéja és számos dolog előkerül még az összeállításban.

Lagzi Lajcsi tárgyalását megint elhalasztottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-lagzi-lajcsi-targyalasat-megint-elhalasztottak.htmlHa így haladnak, Lagzi Lajcsi ügyének végére sosem fog pont kerülni: ismét elhalasztották a tárgyalást. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-uzent-a-rajongoknak.htmlMichael Schumacher családja szinte soha nem nyilatkozik semmiről, ami a pilótához köthető, most azonban kivételt tettek: a család menedzsere a rajongóknak üzent. TV + Sztárok--Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-egy-ferfival-kozos-kepet-osztott-meg-edzes-kozben-lola.htmlEdzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. TV + SztárokOrigoErős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-eros-antonia-eltunt-a-kepernyotol-csaladjaval-kulfoldre-utazott.htmlRengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott. TV + Sztárok--Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.