Cáfolja a Pintér Tiborral való szakítást Friderika

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Facebook színész Pintér Tibor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár már az összeköltözést tervezte, ám a Pintérnél 23 évvel fiatalabb lány váratlanul egyedülállóra változtatta a Facebookon a kapcsolati státuszát. Ebből arra lehetet következtetni, hogy szakítottak, ám a lány ezt megcáfolta. 

„Csupán egy nő szeretete nem fogja megváltoztatni a férfit, a férfi változtatja meg önmagát, ha hölgyét mindennél jobban szereti" - idézi a lány legutóbbi posztját a Bors, valamint arra is felfigyeltek, hogy Friderika nemrég egyedülállóra változtatta családi állapotát közösségi oldalán.

A lány később cáfolta szakításuk hírét: "Mindenkinek üzenem, hogy Pintér Tibor és én egy párt alkotunk és fogunk is! Szeretjük egymást! És örülnék, ha alaptalan dolgok nem jelennének meg. Attól, hogy posztolgatunk állandóan közös fotókat a közösségi oldalainkra még lehetünk boldogok! És mindketten 100 százalékban azok vagyunk!"

Forrás: Polyák Attila/Origo

Pásztor Anna mellei borítóra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-mellei-boritora-kerultek.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna is jelölt volt a Playboy magazin díjátadóján Múzsa kategóriában, amit végül Mádai Vivien nyert. A Life.hu többek közt arról is faggatta Annát, vetkőzne-e a nyuszis magazin kedvéért, amikor is kiderült, Anna bizony évekkel korábban már borítóra tette melleit.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHódi Pamela elárulta, spórolós-gyűjtögetős típushttp://www.life.hu/sztarok/20180406-hodi-pamela-elarulta-sporolos-gyujtogetos-tipus-ezert-van-penze-az-onallo-eletre.htmlBár vágyik egy társra Hódi Pamela, de nem mindenáron. A legfontosabb szempont nála, hogy a választott férfi elfogadja és szeresse Natit. Úgy véli, sok nő csak azért ragad bele egy kapcsolatba, mert egymaga nem tudná eltartani a gyerekét. Elmondta, neki hogyan sikerült egy kis pénzt összegyűjtenie. TV + SztárokOrigoMárk halála miatt kiakadtak az Oltári csajok nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20180401-mark-halala-miatt-kiakadtak-az-oltari-csajok-nezoi-a-facebookon.htmlAz Oltári csajok egyik főszereplője arról beszélt, hogy szerinte gyönyörű befejezése lett a sorozatnak. Hartai Petra, Hajnal megformálója ugyanis a záróepizódban kimondta a boldogító igent. A nézők egy része azonban azt fájlalta, hogy Márk meghalt, számukra így nem happy enddel ért véget a sorozat. TV + Sztárok--Közös fotót posztolt három testvérével Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kozos-fotot-posztolt-harom-testverevel-majka-az-instagramra.html24 évvel ezelőtti képüket osztotta meg az Instagramján Majka. A műsorvezetőnek három testvére van. TV + Sztárok--Viaszbaba: rendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella ügyvédeihttp://www.life.hu/sztarok/20180330-rendkivuli-sajtotajekoztatot-tartanak-krencsey-hella-a-viaszbaba-szinesznot-szerettem-cimu-konyv.htmlRendkívüli sajtótájékoztatót tartanak Krencsey Hella, a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzőjének ügyvédei. A hírt Hella a Facebookon osztotta meg. TV + SztárokOrigoCsúnyán megtréfálták Növényi Norbertethttp://www.life.hu/sztarok/20180401-csunyan-megtrefaltak-novenyi-norbertet-slager-fmen.htmlA húsvétra való készülődés jegyében tojást fújtak a Sláger Reggel műsorvezetői. A művelet azonban nem mindenkinek ment gördülékenyen, Növényi Norbertet ugyanis megtréfálták kollégái.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.