Baukó Éva Berki Krisztiánnak vérvétellel bizonyítja, hogy nem fogyasztott alkoholt

vita alkohol Baukó Éva Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánnal való hatalmas vitája után Baukó Éva vérvételre tart, hogy bizonyítas: nem volt ittas a Fem3Café felvételén. Videóban közvetíti majd a vizsgálatot. 

Az Uzsoki utcai kórházba tart Baukó Éva, aki a reggeli Fem3Café műsora után veszett össze műsorvezetőtársával, Berki Krisztiánnal, mert az nem hagyta érvényesülni. Ezután videóban üzent neki, hogy elmondja: nem tűri, ha fenyegetik. Sőt elárulta Berkiről azt is, hogy hiába jár együtt Katona Renátával, mégis Tinderen nézelődik.

Berki ezután azt nyilatkozta, hogy Baukó Éva ittas volt a stúdióban, és ő esett neki, nem pedig fordítva. Baukó megvédte magát, azt mondja öt éve nem ivott egy korty alkoholt sem, hogy ezt bizonyítsa, úton van az Uzsoki utcai kórházba azért, hogy vért vetessen. Ezt is élőben szeretné közvetíteni Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.