Berki Krisztiánt megtalálták Tinderen: Baukó Éva mutatta meg a profilját

profil Tinder Baukó Éva Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián megtalálta élete párját, ennek ellenére Baukó Éva állítása szerint még mindig fent van Tinderen, azaz  a legnépszerűbb társkereső alkalmazáson, és erről bizonyítékot is mutatott: íme, Berki profilja. 

Parázsvita alakult ki Berki Krisztián és Baukó Éva között a FEM3 Café adása után. Mindketten műsorvezetőként dolgoznak a csatornánál, de a közös műsor alatt sikerült nagyon összekapniuk. Baukó Éva dühös Facebook-videóban osztotta meg a történetet a nagyvilággal, de nem csak az összekapásról beszélt, hanem Berki szerelméről is.

Íme, Berki profilja Forrás: Instagram/Baukó Éva

Azt állította ugyanis Éva, hogy Berki Krisztián még mindig fent van Tinderen, és a műsor szüneteiben folyamatosan a párkereső alkalmazást nyomogatja. Erről most bizonyítékot is közzétett, méghozzá Berki Krisztián Tinder-profilját... Vajon mit szól ehhez Mazsi?

Berki Krisztián Tinder-profilja Baukó Éva állítása szerint Forrás: Instagram/Baukó Éva

Berki Krisztián és Baukó Éva ügyében a TV2 is megszólalt

Baukó Éva és Berki Krisztián hatalmas vitájától hangos a sajtó, Baukó Éva túl van a vérvételen, hogy bebizonyítsa műsorvezető társának: nem volt ittas a stúdióban. A TV2 is megszólalt az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.